A télies útviszonyok miatt a BKK járatok módosított útvonalon közlekednek. Budakeszire csak Budaörsön keresztül tudnak eljutni a buszok. De több járatot is érint a Budapest környéki hóesés. Budakeszit a főváros felől autóval is nagyon nehéz megközelíteni, több kilométeres a kocsisor. Van olyan autós, aki a Széll Kálmán térről két óra alatt ért Budakeszire.

21-es busz

A 21-es, a 21A és a 221-es autóbusz rövidített útvonalon közlekedik a Széll Kálmán tér és a Pethényi út között. A 60-as és a 60A autóbusz nem közlekedik. A 128-as autóbusz rövidített útvonalon a Széll Kálmán tér M és a Szent János kórház között közlekedik.

Óbudai járatok

A 137-es autóbusz a Bécsi út/Vörösvári út és a Máramaros út között nem közlekedik. A 155-ös autóbusz nem közlekedik. A 156-os autóbusz igénybevételét ajánljuk.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Budakeszi buszok

A 22-es, a 22A és a 222-es autóbusz nem közlekedik. Ideiglenes járat közlekedik a Széll Kálmán tér M és Budakeszi, Honfoglalás sétány között Budaörsön át. A járat megáll Budakeszi, Tesco áruház megállónál.

Életmentés a villamoson

A 17-es, a 19-es és a 41-es villamos a Szent Lukács Gyógyfürdő és a Katinyi mártírok parkja között nem közlekedik életmentés miatt. A 9-es autóbusz igénybevételét ajánljuk.

Autóval sem lehet megközelíteni Budakeszit

Aki autóval próbál eljutni Budakeszire, annak is érdemes az autópályát választania a Budakeszi út helyett. Több kilométeres a kocsisor. Többen nyári gumival közlekednek, és nem tudnak felmenni az emelkedőn.

Hókotró a dugóban

Az egyik arra autózó azt írta a közösségi oldalon, hogy a hókotró is bennragadt a kocsisorban, így az sem tud eljutni a településre, hogy megtisztítsa a főútvonalat.

Baleset Budakeszin

Közben Budakeszi egyik mellékutcájában egy autó a villanyoszlopnak csapódott. Személyi sérülés történt. A helyszínre érkező önkéntes tűzoltók megkezdték a mentést.

Helyszíni felvétel

Forrás: Budakeszi Hír

Folyamatosan tisztítják budakeszi utcáit

„A BVV Kft. és partnercégeinek kollégái, az előző éjszakai maratoni küzdelem után, a mai napon is, a napközbeni elősózást követően 18 órakor ismét hadba indultak. 4 jármű végzi a síkosság-mentesítést és a hó tolást. Köszönjük a munkájukat, reméljük sikerrel járnak” – írja a Budakeszi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Kft.

Figyelmeztet a BVV

„Kérjük, hogy mindenki az út és látási viszonyok figyelembe vételével induljon útnak a járművével és tegye mindezt megfelelő műszaki állapotban. Az ingatlantulajdonosokat pedig, hogy végezzék el a járdák síkosság-mentesítését, hogy elkerüljük a gyalogos baleseteket!” – figyelmeztet a BVV Kft.

Kiemelt kép: Budakeszi út – Forrás: Facebook