Egy budapesti pénzügyi menedzser állás teljes embert kíván. Épp úgy, ahogy az erre való felkészülés is. Nem elég, hogy hosszú éveken át kell tanulni, majd annyi szakmai gyakorlati tudást magunkba kell szívnunk, amennyit csak tudunk, végül be kell bizonyítanunk, hogy mi vagyunk egy konkrét pozícióra a legjobb választás. Nézzük meg közelebbről, hogy miként lehet ezt jól csinálni!

Itt találhatunk budapesti pénzügyi menedzser állást

Napjainkban egyértelmű, hogy az elsődleges információforrássá az internet lépett elő. Épp ezért hol máshol kezdenénk a keresést egy új munkahely urán, mint ott. A keresőbe beírva, szinte azonnal megjelenik előttünk az, amit szeretnénk. Ha épp egy konkrét pozíció betöltéséről szóló állást, akkor azt fogjuk kapni eredményül.

Elsők között fog kijönni a Budapestállás oldala, melyen elérhető budapesti pénzügyi menedzser állás is, ahogy számos egyéb munkalehetőséget is tartogat ez az állásportál. Megtalálhatjuk nem csak a helyi, de az országos felületeket is. Számos oldalt végignézhetünk a siker érdekében. De nem csak ezen fog múlni, hogy végül el tudunk-e helyezkedni egy ilyen pozícióban.

Minden tudásunkra szükségünk lesz! És mindez kerüljön is bele a CV-be!

Ahhoz, hogy egy ilyen pozíciót érdemben meg tudjunk pályázni, nem csak sokéves egyetemi elfoglaltságunk lesz, de utána még rengeteg tapasztalatot is össze kell gyűjtenünk. A szakirányú iskolai végzettségen felül sok esetben akár 3-5 éves szakmai tapasztalatot is elvárnak a munkáltatók.

Hogy miért annyira fontos számunkra, hogy milyen elvárások vannak egy pályázó felé egy ilyen álláshirdetés esetén?

Egyrészt azért, hogy lássuk milyen elvárásoknak kell megfeleljünk, hogy beadhassuk a pályázatunkat. Itt érdemes azt is szem előtt tartani, hogy ha csak 80%-ban egyezik meg a tudásunk a kiírásban foglalt követelményekkel, akkor simán benyújthatjuk a jelentkezésünket.

Ehhez minden esetben készítsünk egyedi önéletrajzot. Minden céghez mást adjunk be! Bár ez több előkészületet igényel, de abszolút megéri, mert így azt fogják látni, hogy igazából ők minket kerestek egész idő alatt.

Nagyon fontos, hogy az elvégzett iskolák mellett a tanfolyamok és a megszerzett készségek is kerüljenek bele az önéletrajzunkba, ahogy a szakmai tapasztalatunk is, akár gyakornokként, akár mellék- vagy főállásként szereztük azt. És persze csak azokról van szó, ami a szakmába vág. Ami nem, azt töröljük ki nyugodtan.

Építsünk saját brandet, pozicionáljuk magunkat!

Ha igazán profin akarunk menetelni a cél felé, akkor építsük fel magunkat, illetve magunknak egy szakmai brandet. Legyünk szakértői a területnek, és segítsünk is másoknak például szakmai csoportokban.

Sok vállalkozó és cégvezető is megfordul az ilyen szakmai közegben, akik akár így ki is tudnak szúrni minket. Vagy legalább is tudnak majd hova tenni egy későbbi jelentkezés során.

Ha mindezt megtesszük azért, hogy budapesti pénzügyi menedzser állásunk legyen, akkor nagy valószínűséggel hamarosan kezdhetünk is ebben a pozícióban dolgozni.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: budapestallas.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.