Amikor épp össze akarjuk állítani a szettjeinket a nyárra, bizony igen nehéz eligazodni a különféle, kereső által feldobott cikkek között, hiszen rengeteg a tévinformáció. Márpedig ha igazán adunk magunkra, akkor érdemes biztos forrásokból tájékozódni arról, hogy mik lesznek az idei trendek a nyár beköszöntével. Hol találhatjuk meg a legjobb forrásokat tehát?

Divatbloggerek és vloggerek

Az egyik legjobb forrás, ha olyanoktól olvasunk és nézünk beszámolót, akik benne vannak a divat sűrűjében, és rendszeresen nyomon is követik azt. Sok divatblogger széles körben elismert színvonalon írja a cikkeit a különféle trendekről és márkákról. Ha tehát igazán részletes beszámolót szeretnénk, akkor mindenképp őket kell megkeresünk. Ez történhet a bloggerek saját blogján, de a Youtube-on is bekövethetünk egy-egy külföldi vloggert akár. Olyan valakit, aki rendszeresen tudósít a legújabb trendekről, a szezon slágeriről, a divatbemutatókról, na meg divatmárkák különféle akcióiról. Nem ritka, hogy a híresebb divatbloggerek olyan infókat is jóval hamarabb megtudnak, amiket más csak hetekkel később.

Márkás webáruházak magazinjai és blogjai

Ha igazán hasznos és pontos infókat akarunk szerezni az aktuális trendekről, akkor a legjobb, ha a legrelevánsabb divatáruházak blogjait böngésszük, a kínálatukkal együtt. Hiszen ott, ahogyan például a CCC üzletláncnál is, mindig a legaktuálisabb trendek szerint változik a kínálat. Ráadásul mindezek mellett különféle bemutatókat is olvashatunk az aktuális trendekről és kollekciókról az áruház blogjában. Az ilyen blog CCC módra nem csak az idei trendeket tárgyalja ki mélyrehatóan, hanem hasznos tippeket ad a beszerzésükre, illetve a különféle ruhák és kiegészítők viselését illetően. Ezen kívül nem csak a folyamatosan bővülő kínálat és a szakszerű blogbejegyzések lehetnek vonzóak, de a különféle a kedvezmények és a különleges szolgáltatások klubtagjaik részére.

Luxusmárkák weboldalai

A luxusmárkák, mint például a Balenciaga vagy a Chanel, nem csak a saját divatbemutatóikról közvetítenek, de olyan közleményeket is kiadnak, amik bemutatják milyen aktuális trendekkel érdemes élni. Ez természetesen az ő kollekciójukról is szól egyúttal, viszont mivel rendszeresen írnak a nemzetközi divateseményekről, ezért egyértelműen érdemes ezekről a helyekről is tájékozódnunk. Akármit is találjanak ki, az biztosan megjelenik idővel valamilyen formában az utcákon is.

Online divatmagazinok

Ha nemzetközi szinten is szeretnénk tájékozódni a divatvilág állását illetően, akkor mindenképp az ősforráshoz kell visszatérjünk. A Vogue-hoz hasonló híres divatmagazinok a legmenőbb és legismertebb ruha- és cipőmárkákról tudósítanak. Ezért garantáltan naprakészek leszünk, ha időnként átböngésszük ezeket a portálokat. Megeshet, hogy egyes márkáknál meghökkentő megoldásokról is olvashatunk egy-egy új kollekció kapcsán, amelyek egyfajta koncepciótervnek számítanak. Emiatt viszont már jóval hamarabb átlátjuk a következő évek trendjeit, mintha szimplán csak női magazinok cikkeit böngésznénk.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon már 600 ezren olvassák.