Ma megnyitják az M1-es autópálya Zsámbéki pihenőt és a Zsámbék-Herceghalom csomópontot. Holnaptól viszont újabb lezárások jönnek a sztárda Budapest környéki szakaszán.

A BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportált százezrek olvassák az agglomeráció mind a 90 településén, köztük sok az álláskereső és a munkahelyváltáson gondolkodó. Hirdessen nálunk állást és meglátja: szuper áron, gyorsan megtalálhatja velünk az ideális alkalmazottat. Klikk ide a részletekért!

Mától újra teljes szélességében járható lesz az M1-es Bicskei csomópontja, itt megszűnik a forgalomterelés.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Szeptember 6-án viszont lezárják a Sasfészek-tó pihenőt. Holnaptól itt folytatódnak az M1-es autópálya felújítási munkálatai. Ezért ezen a szakaszon jelentős torlódás várható.

A Közútkezelő azt kéri az erre autózóktól, hogy a munkaterületek előtt időben kezdjék el a besorolást, alkalmazzák az úgynevezett zipzár elvet, segítsék a többi közlekedő besorolását a megfelelő sávokba, ezzel a módszerrel érdemben csökkenthetőek a torlódások. Valamint tartsák be az útjelzéseken feltüntetett sebességkorlátozásokat.

Jó utat és türelmet kívánunk az arra közlekedőknek!

Kiemelt kép: BudaPestkörnyeke.hu