Bizonyos kivitelezési munkák nem végezhetők el egyszerűen a talajfelszínről, ezért elengedhetetlen a homlokzati állvány alkalmazása a cél érdekében. Ezen kivételes rendszerek több feltétlenek kell megfeleljenek, ugyanis a biztonságos és kényelmes munkavégzés kiszolgálása a céljuk. A kialakításuk során ezeket mind figyelembe veszik, és olyan alapanyagokkal dolgoznak a gyártók, amik garantálják még nagyobb terhelés mellett is a biztos tartást. Aki a magasban dolgozik, annak tudnia kell, hogy a homlokzati állvány stabil lábakon áll, mert csak ilyen körülmények között fókuszálhat közvetlenül az előtte álló kihívásokra.

Tér és homlokzati állvány rendszerek a minőség jegyében

A német precizitás számos területen bizonyított. A Layher cég kiváló minőségben készít tér és homlokzati állvány rendszereket. Természetesen ezek költsége elég magas, de nem kell minden kis- és középvállalkozónak ebbe befektetnie, mert van lehetőség a bérlésre is kedvező feltételek mellett. Ami alapvető elvárás az ilyen szerkezetektől, az a nagyfokú stabilitás. A perforált járólapok felületén nem áll meg a víz, ezért a megcsúszás esélye minimális. A feljárás létrán vagy külön hozzá illeszthető lépcsőrendszeren oldható meg, ami önállóan ugyanúgy alkalmazható. A homlokzati állvány összeállítása gyorsan megoldható, többnyire speciális szerszámok alkalmazása nélkül. A térállványok nagyobb szabadságot adnak a méretmegválasztás tekintetében, de többnyire csak a legfelső szintjük van munkafelületté kialakítva, ellenben a homlokzati állvány típusokkal, ahol 2 méterenként találhatók ezek.

Gurulós és homlokzati állvány különféle feladatokhoz

Legyen szó vakolásról, falazásról, nyílászárók beépítéséről, festésről, javításról és más hasonló feladatokról, amik a talajszintről nem végezhetők el és egyszerre nagyobb felületek lefedését követelnek meg, a homlokzati állvány felállításával kiváló környezet teremthető a munkához. A Profirent Kft. mind a hagyományos, mind a gurulós állványrendszereket biztosítani tudja, ipari, mezőgazdasági feladatokhoz, továbbá kisebb lakóépületek készítéséhez is. A szállítás az egész ország területén megoldható rövid határidővel.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.