Elvágta a láncfűrész a nyakát, meghalt egy férfi favágás közben egy doboz-szanazugi állatmenhelyen. A 62 éves áldozat a feleségével együtt üzemeltette a menhelyet, a helyszínről származó információk szerint a holttestét az asszony találta meg.

Ágakat vágott a fákról

A 62 éves férfi 20-30 centis darabokban vágta le az ágakat a fákról, és ekkor történt a tragédia. A Tények információi szerint felmászott az egyik fára, kikötötte magát és úgy dolgozott, amikor megszorult a fűrész. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megugrott a láncfűrész

Ezután megpróbálta kirántani a még járó láncfűrészt, ezért nagyobb fokozatra kapcsolta. Ettől azonban megugrott az eszköz és éppen a nyakán találta el az áldozatot.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A felesége talált rá

A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem élte túl a szerencsétlen balesetet. Felesége nem érte el telefonon, ezután kezdte keresni. Végül ő talált rá a férjére, akin már nem lehetet segíteni. A kiérkező mentőegység már csak a halál beálltát tudta megállapítani.

Céltudatos ember volt

A férfi a feleségével együtt üzemeltette a menhelyet, nagyon szerette az állatokat. „Céltudatos ember volt, aki a közösségért dolgozott, sajnálattal hallottunk a tragédiáról” – mondta az egyik ismerőse.

Etette a kóbor állatokat

„27 éve ismertem, minden nap etette a kóbor állatokat, mindenkinek segített, mindegy volt, hogy kutya vagy macska” – tette hozzá.

„A láncfűrész nagyon veszélyes”

„A láncfűrész nagyon veszélyes, a biztonsági előírásokat minden körülmények között be kell tartani, különben pillanatok alatt megtörténhet a baj. Ha egy ilyen gép elindul, nem lehet megtartani, legyen bármennyire is erős felépítésű vagy tapasztalt valaki” – nyilatkozta egy helyi lakó.  

Búcsúznak az elnöktől

A Gyulai Állatvédő Egyesület megható sorokkal emlékezett a tragikus körülmények között elhunyt férfira, aki a szervezet elnöki tisztét is betöltötte. „Munkája, lénye pótolhatatlan. Húsz évig fáradhatatlanul dolgozott az állatokért” – írták.

Halálos baleset a kaposvári cukorgyárban

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy életét vesztette egy 54 éves férfi, amikor munkahelyi balesetet szenvedett a kaposvári cukorgyárban. A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának tájékoztatása szerint egy kamionos közlekedett Kaposváron, a cukorgyár területén. A sofőr az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” és a vasúti átjáró kezdete jelzőtáblák ellenére megállás nélkül behajtott a vasúti pályán tolató tehervonat elé és összeütköztek.

Mindkét lába roncsolódott

A balesetben a tehervagonon álló, tolatásvezető férfi a járművek közé szorult, és mindkét lába roncsolódott. Kórházba szállították, de néhány nap múlva életét vesztette. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció