Csütörtök reggel rengeteg baleset történt Budapesten és környékén. A csúszós utak miatt Biatorbágyon, Gödöllőn és az M2-esen is súlyos balesetek történtek. Vezessenek óvatosan.

Gázolás Biatorbágyon

Biatorbágyon, a Viadukt mellett egy autó elgázolt egy embert csütörtök reggel. Az idős asszony a kijelölt gyalogosátkelőn akart átmenni az úton, amikor megtörtént a baleset. A gyalogos súlyos sérüléseket szenvedett. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Felborult egy autó

Nem messze a gázolás helyszínétől, szintén Biatorbágyon, a Forrás utcában felborult egy autó. A Viadukt alatti körforgalomnál óriási a torlódás. Úgy tudjunk, az autós nyári gumikkal közlekedett, emiatt borult fel az autója.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tömegbaleset Kosdnál

Egy kamion és három személyautó érintett abban a csütörtök reggeli balesetben, amely az M2-es autóút 42-es kilométerszelvényénél történt, Kosd térségében, a Budapest felé vezető irányban. A baleset következtében az egyik járműbe beszorult egy utas.

Kiemelték az utast

A váci és a rétsági hivatásos tűzoltók kiemelték a beszorult embert a kocsiból. A megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, valamint a társhatóságok is megérkeztek a helyszínre, ahol jelentős a torlódás mindkét irányban a baleset miatt – olvasható a Katasztrófavédelem oldalán.

Frontális karambol Gödöllőn

Frontálisan ütközött össze két gépkocsi Gödöllőn, a Szabadság úton, a Kapucinusok tere közelében. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Helyszíni felvétel a gödöllői baleset után

Forrás: Facebook/Gödöllő

Dugó Gödöllőn

A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, teljes útlezárás mellett végzik a beavatkozást. Óriási a torlódás a környéken, az autók lépésben tudnak haladni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Torlódás Gödöllőn

Forrás: Facebook/Gödöllő

Baleset Zuglóban

Összeütközött két személyautó Budapest 14. kerületében, Zuglóban, a Csömöri út és a Rákospatak utca kereszteződésében. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik. A helyszínre mentőt is kértek. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

Kiemelt kép: felborult autó Biatorbágyon – Forrás: Facebook/Biatorbágy! Így szeretünk egyben