Pofátlanítási hadműveletet végeztek a rendőrök az M7-esen a péntek délutáni csúcsforgalomban. A leállósávot szabálytalanul használó autósokra vadásztak. Sok autós alaposan megszívta a szabálytalan nyomulást, mert 100 ezer forintos bírságot kaptak. A rendőrség videóját a cikkünk alján lehet elindítani.

Az M7-es autópályán a Balaton irányába tartó forgalmat ellenőrizték a rendőrök augusztus 14-én, pénteken délután a budapesti, a Pest és a Fejér megyei szakaszon.

Az akció elsődleges célja a leállósávot szabálytalanul használó járművek kiszűrése volt. Ez a jogsértés nemcsak irritálja a szabályos autósokat, de rendkívül balesetveszélyes is.

A műveletben 13 civil jellegű szolgálati gépkocsi vett részt, melyek mindegyikében fedélzeti kamera üzemelt.

Az ellenőrzés során összesen 17 járművezetővel szemben intézkedtek, az elkövetett jogsértés miatt kiszabott fix bírságtétel minden esetben 100 ezer forint volt.

A rendőrség tájékoztatása szerint a következő hosszú hétvégén, illetve már előtte is hasonló ellenőrzésekre kell számítani – írja a Kékfény.com hírportál.

Pofátlan(TAN)ítás 16. rész

Pofátlan(TAN)ítás 16. részA leállósáv szabálytalan használatát ellenőriztük pénteken délután az M7-esen. A műveletben 13 darab civil jellegű szolgálati gépkocsi vett részt, melyek mindegyikében fedélzeti kamera üzemelt. Az ellenőrzés során összesen 17 járművezetővel szemben intézkedtünk, az elkövetett jogsértés miatt kiszabott fix bírságtétel minden esetben 100 ezer forint volt. FIGYELEM! A következő hosszú hétvégén is hasonló ellenőrzésekre kell számítani…

Posted by Baleset-megelőzés on Monday, August 17, 2020

Kiemelt kép: részlet a rendőrség videójából