Sok éve nem láttuk Friderikusz Sándort, most egy új műsorral tér vissza az RTL Klub képernyőjére. Úgy tűnik a csatorna megbocsájtott Friderikusznak azért mert bő 10 évvel ezelőtt váratlanul lelépett tőlük. Akkor per lett az ügyből, Friderikusznak százmilliós kártérítést kellett fizetnie. Az új műsor friss promóvideóját a cikkünk alján lehet megnézni

Jövőutazás

Életünk története – sztárpárok jövőutazása címmel vadonatúj talk show-val tér vissza az RTL Klub képernyőjére Friderikusz Sándor, aki vendégeivel különleges időutazást tesz jelenből a jövőbe.

Szerelmespárok

A műsor epizódonként két ismert embert lát vendégül: szerelmespárokat, házastársakat, testvéreket, akik között mély és szoros a kapcsolat.

Csak a múlt biztos

Ismerik, szeretik egymást, életük összehangolt: úgy tervezik, hogy együtt fognak megöregedni. Egyetlen dologban lehetnek biztosak: a múltjukban, és abban, hogy a közösen megélt idejük közelebb hozta őket egymáshoz, vagy legalább a megértéshez.

Kalandok

Azt azonban, hogy az egyéni életük és a kapcsolatuk végül mivé lesz, csak az idő mondhatja meg. Az Életünk története – sztárpárok jövőutazása olyan esélyt és kalandot kínál, amely csak az emberi élet végső szakaszában válik lehetségessé: visszatekintést, számvetést és szembesülést az elmúlással.

Máté Krisztina gyártja

A műsort a Magyar Film- és Média Akadémia gyártja, producere Máté Krisztina. Az első adást november elsején 21:20-tól láthatják az RTL Klub nézői.

Ismert emberek

A műsorban biztosan vendég lesz a Csobot Adél Istenes Bence páros, a többi résztvevő kilétét a csatorna egy későbbi időpontban leplezi le.

Egyszer már lelépett az RTL-től

Érdekesség, hogy Friderikusz bő 10 évvel ezelőtt nagy dirrel-durral otthagyta az RTL-t, a csatorna akkor be is perelte, Friderikusz vesztett, százmilliós kártérítést kellett fizetnie.

Nyírja Sebestyén Balázst

Nemrég az RTL kiemelt arcával, Sebestyén Balázzsal került konfliktusba, ahogy azt akkor a LikeNews.hu megírta Friderikusz ki akarta rugatni az RTL-ből Balázst.

Kiemelt kép: Friderikusz Sándor – Forrás: RTL Klub