Utolsó kör, Hamilton nagy előnyben, safety car – Verstappen zárkózik. Rémlik valami? A többi már történelem. Valószínűleg Hollywoodban sem tudták volna jobban megírni azt, ami ezen a felejthetetlen napon történt. Habár a Mercedesnél bizonyára jobban örültek volna egy felejthető szezonzárónak, ahol simán behúzzák az újabb világbajnoki címet.

Hogyan idézheted fel Verstappen első világbajnoki címét?

A Collect All Topps Now Kártyák segítségével könnyen felidézheted a felejthetetlen szezonzárót. Hamilton-rajongók, vigyázat: Max Verstappen és Red Bull Racing szettek végtelen mennyiségben! De hogy a hétszeres világbajnokot kedvelők se maradjanak hoppon, számukra is rengeteg Collect All Forma-1-es termék megvásárolható a webáruházban.

Van itt minden, mi szem-szájnak ingere. A kezdetektől az előzésig és az ünneplésig, díjátadóig megtalálhatóak a legemlékezetesebb pillanatok!

Mik azok a Panini és Topps kártyák?

Az újragondolt, legendás Panini kártyák és a virtuális játékhoz is kompatibilis Topps kártyák a gyűjtögetés szerelmeseinek igazi főnyereményt jelentenek. De igazából nem csak nekik. Az autósport rajongóinak vagy azoknak is, akiket a futballvilág rántott magával. Limitált kiadások, lapok és kártyák, szettek várják azokat, akik szeretnék felidézni a Forma-1-es versenyek vagy a legnépszerűbb labdarúgó tornák hangulatát. Legyen az a világbajnokság, a Bajnokok Ligája vagy épp a nívós Premier League.

Ami biztos, hogy a Panini és a Topps kártyák elhozzák neked azt a hangulatot és életérzést, ami miatt korábban megszeretted – vagy ha még nem, most megszereted – a gyűjtögetés élményét. Ráadásul ezek a lapok és válogatások eszmei értékük mellett már a digitális, virtuális világban is felhasználható kincseket jelentenek.

Gyűjtögess a való világból, játssz a virtuális világban!

Verstappen helyett Hamilton? Megnyernéd a nyolcadik aranyat, ami egyedülálló lenne az F1 világában? Vagy a nagy öreg Alonso a példaképed? Szoboszlai és Haaland újra egy csapatban? Mbappé végre a Real Madridban? A virtuális világban semmi sem lehetetlen, és könnyen a legnagyobbak bőrébe bújhatsz. Vagy akár az edző szerepébe, aki összerakja a legjobb párosokat vagy a kezdő 11-et – és végigveri velük a világot. Legyen az a versenypályán vagy a stadionokban.

A Collect All az ország egyik legnagyobb Forma-1-es és focis kártyák eladásával, külföldi exkluzív termékek behozatalával foglalkozó hazai webáruház. A szériákban megtalálható kártyák akár egyénileg is vehetőek-eladhatóak, illetve itt mindenki megvásárolhatja hiányzó lapjait. A kártyákhoz tovább kártyavédelem is tartozik. Szériánként bontatlan termékek, például kezdőcsomagok, fémdobozok, multipackek kaphatók, a teljesség igényével. További extra kedvezményeket is kaphatsz, ráadásul nagy tételben való rendelés esetén a szállítási költség is megspórolható!

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: collectall.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.