Időközi választást szeretne Gödön a felfüggesztett polgármester. Balogh Csabát a képviselőtestület kedden másodszor is felfüggesztette.

Új választást szeretne Gödön jelenleg felfüggesztett polgármester. Balogh Csaba és az ellenzéki összefogás konfliktusa már hónapok óta tart, miután a polgármester kirúgta az alpolgármestereket, mert azok szerinte nem dolgoztak jó.

A BudaPestkörnyeke.hu cikkeit a gödi konfliktusról ide kattintva tudod elérni.

A Momentumos politikus a Hír tv-nek azt mondta, hogy támogatóival együtt javasolni fogják a képviselőtestület feloszlatását. Amennyiben a többség ezt megszavazza, utána írhatják ki az időközi választást.

A helyiek is új választásokat követelnek

Kedden nyilvános képviselőtestületi ülést tartottak Gödön. Az ülésre több helyi lakos is elment, akik szintén új választást követeltek.

Jelenleg Fülöp Zoltán, LMP-s alpolgármester vezeti a települést, miután a polgármestert már másodszor felfüggesztették.  A gödiek a keddi ülésen Fülöp Zoltánnak azt kiabálták, hogy „Áruló, takarodj!”.  

Balogh Csaba pénteken azt mondta, hogy Gödön már nem lehet a testület törvényes működéséről beszélni, ezért is szeretné, ha feloszlatná magát a képviselőtestület. Az időközi választásokon ő is elindul, ehhez azonban nem az ellenzéki pártok támogatását akarja elnyerni, hanem a helyiekét.

A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elérni.

Kiemelt kép: Balogh Csaba, Göd felfüggesztett polgármestere