A vasárnap este történt balesetben három autó volt érintett. Vélhetően a Volkswagen sofőrje rosszul lett vagy elaludt a volán mögött. Az idős férfi kizuhant az autójából, a mentősök küzdöttek az életéért.

Tegnap este történt

Vasárnap este négyen megsérültek egy hármas karambol során a 8102-es úton Budaörs és Budakeszi között, a farkashegyi repülőtér közelében. Egy Volkswagen Golf, amelyet egy idős férfi vezetett, Budaörs felől közlekedett Budakeszi felé. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A baleset helyszínén készült fotó

Fotó: automento024.hu

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Nagy erejű volt az ütközés

Fotó: automento024.hu

A baleset körülményeiről

A reptér előtt, egy S-kanyarból kijövet azonban a Golf fokozatosan átsodródott a menetirány szerinti bal oldalra. Itt először érintőlegesen egy Dacia Dusternek ütközött, amelynek kitört a bal első futóműve. Majd tovább sodródva, félig frontálisan a Dacia mögött érkező Toyota RAV4 elejébe csapódott.

A megrongálódott Dacia Duster

Fotó: automento024.hu

Tréler jött a karambolos járművekért

Fotó: automento024.hu

Kérdéses, mi okozhatta a balesetet

A Golf sofőrje vélhetően rosszul lett vagy elaludt a volán mögött, ő a baleset során kizuhant járművéből és életveszélyesen megsérült, állapotát a mentőszolgálat munkatársai sokáig az árokban stabilizálták, majd a helyszínre riasztott fővárosi hivatásos és budakeszi önkéntes tűzoltókkal közösen mentőbe helyezték, ezután tudták kórházba tudták szállítani.

Helyszíni fotó

Fotó: automento024.hu

Többen megsérültek a balesetben, az autókban is súlyosan megrongálódtak

Mások is megsérültek

A Dacia vezetője nem sérült meg, a Toyotában viszont egy család utazott, a sofőr férfit súlyos, a mellette ülő nőt könnyű sérülésekkel vitték kórházba, illetve a hátul ülő 5 éves gyermeket szintén kórházba szállítottak, szerencsére őt csak megfigyelés céljából. A fővárosi hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt, majd a budakeszi önkéntesekkel együtt áramtalanították a gépkocsikat, valamint felitatták a kifolyt olajat. Az érintett útszakaszt több órára teljes szélességében lezárták. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszínén készült képek – Forrás: automento024.hu