Gyönyörű és igazán elit környéken éli mindennapjait a sikeres műsorvezetőnő a főváros szívében. Ugyanakkor nem volt ez mindig így: Jakupcsek Gabriella pontosan tudja, milyen az, amikor az embert kilakoltatják és tönkreteszik mindenét.

Kilakoltatták Jakupcsek Gabriellát

A népszerű riporter a Boros Lajos és társai Lali király CsütörTöke című műsorában árulta el, hogy egyszer már át kellett élnie, milyen az, amikor kilakoltatják az embert – írja a Blikk.

Boldogan tervezte volna a családi életet

Jakupcsek Gabriellának ráadásul pont rosszkor jött a kilakoltatás, ugyanis abban az időszakban élete első szerelmével, Máté Gábor színész-rendezővel és közös gyermekeikkel tervezték közös a boldog családi életet az első saját otthonukban. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Nem mindig volt neki könnyű

“A VIII. kerületben nőttem fel, nem kifejezetten jó körülmények között, de egy elképesztően kulturális környezetben. Könyv volt, de külön szobám sosem” – mesélte a lapnak a műsorvezető, akinek amikorra már lett volna saját otthona, kiderült, hogy az üzlet, amiben részt vettek, teljesen bedőlt.

Csak egy álom volt az első lakás

“Amikor végre lett volna egy lakásom, akkor Máté Gáborral belekeveredtünk egy panamába, ez volt ugye a tanácsi lakások átjátszásának korszaka. Igazi vesztesek voltunk, átvágtak minket, kilakoltattak, tulajdonképpen ráment a házasságunk” – folytatta Jakupcsek Gabriella.

Borzalmas ügybe keveredtek bele

A panama olyan nagy arányú visszaélést jelent, amelyhez elsősorban egy hivatalnok vagy hivatalos személy megvesztegetés útján jut egy személy vagy csoport. Egy ehhez hasonló, botrányos csalásba keveredtek bele Jakupcsekék is.

Mindenüket elvesztették

Jakupcsek és volt férje egy okirat-hamisítási ügybe keveredett, és ebben benne volt az ügyvédjük is, így az összes félretett pénzüket és a lakást elvették a fejük a fölül. A riporter és Máté Gábor az utcára került, és csak családi segítséggel tudták kihúzni.

Tönkrement a házassága

“Az, hogy valamim az egyik pillanatban van, a másik pillanatban nincs, az engem mindig megérint” – mondta a műsorvezetőnő, aki hozzátette, hogy emiatt romlott meg az első házassága is.

Máté Gábor mást választott

A lakásprobléma odáig vezetett Jakupcsekéknál, hogy elromlott a házasságuk, és Máté Gábor egy másik nőbe szeretett bele, Albert Györgyibe.

Mindketten menekülni akartak

A kilakoltatás miatt Jakupcsek Gabriella és első szerelmének kapcsolata olyan nehéz helyzetbe került, hogy mindketten menekülni próbáltak a helyzetből. “És mert szerettük, tiszteltük egymást ennyire, hagytuk egymást elmenni” – mondta a tévés korábban Kadarkai Endre egyik műsorában. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Jakupcsek Gabriella – Forrás: YouTube