Ha közeleg a nyár, akkor itt az ideje, hogy a nyári lábbelik kínálatát áttekintse! A férfi papucs nyáron igen népszerű viselet utcára is, amelynek legfőbb ismérve a mutatósság, a kényelem és a praktikum. 

Itt a nyár, jöhet a papucs! 

A forró nyári napok hamar beköszöntenek, így érdemes felkészülten várni, és a széles szandál-, valamint papucsválasztékból mihamarabb beszerezni a számunkra tökéletes darabot. Nem szeretnénk ott állni álmaink lábbelije felett csalódottan, mert nincs már megfelelő méret belőle, ugye? 

Ez ugyanis az egyik, ha nem a legfontosabb szempont a vásárlásnál, azaz a papucs esetében legyen a méret a láb és lábfej adottságaihoz is pontosan illeszkedő. Persze nem elhanyagolható a megjelenés sem és hogy milyen alkalomra tervezzük felvenni; strandra, netán utcán viselnénk? 

A férfi papucs remek választás, bárhol is hordjuk nyáron, mindössze a megfelelő modellt kell megtalálni, amely egyaránt illik a stílusunkhoz, és az igényeinknek is mindenben eleget tesz. 

Hogyan válasszunk férfi papucsot? 

A nyári hőségben a legjobb választás minden bizonnyal a papucs, hiszen ez egy valóban kényelmes és komfortos viselet mindenkinek, amely korosztálytól függetlenül hordható. Óriási a választék, így érdemes először eldönteni, otthonra, strandra vagy utcára szeretnénk egy újat? 

A VIBA cipő webáruház férfi papucsai olyan gyártók termékei, akik odafigyelnek a hordhatóságra, a strapabíró tulajdonságra és ezzel a minőségi termékek előállítására. Kiemelten fontos, hogy a lábbeli mindig természetes anyagból készüljön, valamint az, hogy csúszásmentes modell mellett tegyük le a voksunkat. 

A sarok magassága a férfiaknál éppúgy számít, mint a hölgyeknél, így ezt is figyelembe kell venni az egészségünk védelme érdekében. Ez különösen megfontolandó, ha a hétköznapokra keresünk egy utcai papucsot, amelyben akár egy egész napot állva, gyalogolva tölt az ember.

Lábujjas papucs utcára? Bátran viselheti!

Sokan szeretik, sokan nem a férfi lábujjas papucsot, főképp akkor, ha utcai viseletről beszélünk. Megosztó darab, azonban a sokszínű kínálaton ez cseppet sem látszik, és meg kell hagyni, számos előnye felsorakoztatható a városi hőségben való hordása mellett. 

Mivel szellős, nem fülled bele a láb. Könnyed mozgást biztosít, mivel a lábfej nincs túlzottan megtámogatva. Egyes gyártók saját technológiájukat folyamatosan fejlesztve dolgoznak azért, hogy a kényelmi adottságokat fokozzák, a minél magasabb komfortérzetet megteremtsék, és emellett kimagasló biztonságot is nyújtsanak. 

Rendkívül jól kombinálható ez a típus, kellemes megjelenést kölcsönöz rövid nadrággal éppúgy, mint hosszúval, csak legyünk tisztában azzal, mikor és hol szeretnénk majd felvenni. Ez lehet a kulcsa a megítélésének!

Ajánlott tehát alaposan átgondolni a saját igényeinket, és ennek megfelelően dönteni. Egy lábujjas férfi papucs remek választás lehet, amire azonban mindenképp figyeljünk, hogy a nyitottsága mellett is elkerüljük a kellemetlen napégést! 

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember olvassa!