Céges autónkhoz tökéletes finanszírozási forma az operatív lízing. Mai cikkünkben bemutatjuk Önnek ezt a konstrukciót annak minden előnyével együtt. Így ha érdeklődik a téma iránt, akkor mindenképpen érdemes lesz velünk tartani, hiszen számos információt adunk át!

Költséghatékony megoldás

A tartós bérlet rengeteg számviteli előnnyel rendelkezik, melynek köszönhetően sokat tudunk spórolni a segítségével vállalkozásunk számára. Egyik ilyen az, hogy a szolgáltatás havidíja teljes mértékben elszámolható, így nettó értéken tud történni a finanszírozás. 

Továbbá ez az összeg nem terheli meg a vállalkozás hitelkeretét, így az megőrzi likviditását. Ennek köszönhetően pedig a későbbiekben más beruházásokra sokkal könnyebben el tudja majd intézni a banki kölcsönt. Kíváncsi rá, hogy milyen gépjárműveket használhat ilyen módon?

Tekintse meg a Cartis Flottakezelő céges autó kínálatát! A szolgáltatási csomagokat személyre is tudja szabni annak függvényében, hogy mely elemekre van szüksége belőle. Így csak azért kell majd fizetnie, amit ténylegesen ki is használ. 

Ilyen többek között a csereautó-szolgáltatás, mely keretein belül a flottakezelő vállalat munkatársai elintézik Önnek a szervizelés procedúráját. Majd természetesen a munkálatok végeztével vissza is viszik a járművet, így semmilyen teendője nem lesz ezzel kapcsolatban.

További hasznos szolgáltatások

A csereautón kívül számos további hasznos dolog érhető el az operatív lízing keretein belül. Ilyen például a segélyszolgáltatás, mely rendkívül jól tud jönni abban az esetben, ha bajba kerülne. 

Akár Magyarországon, akár Európa bármely más pontján történik Önnel ilyen szerencsétlen eset, minden esetben éjjel-nappal hívható autómentő szolgálat áll majd a rendelkezésére. Így nem kell majd attól tartania, hogy órák hosszat kell várakoznia az út mellett, mire valaki megáll, hogy segítsen.

Amennyiben szeretné beépíteni az autópályamatrica díját a havonta fizetendő összegbe, akkor erre is van lehetősége. Így nem kell majd azzal foglalkoznia, hogy mindig érvényes úthasználattal rendelkezzen hiszen a flottakezelő vállalkozás elintézi Ön helyett. 

Ezen felül GPS alapú vagyonvédelemre, és útnyilvántartásra is lehetősége van, ez is egy hasznos opció tud lenni a mindennapokban. Így tehát láthatja, hogy az operatív lízing esetében nemcsak egy gépjárművet kap, hanem számos egyéb hasznos kiegészítőt is. 

Az ügyintézés folyamata

Az ajánlatkérést követően felkeresi Önt a flottakezelő vállalat munkatársa, és leegyeztetik a szerződéssel kapcsolatos részleteket. Ezután indulhat meg a kiválasztott gépjármű beszerzése, mely sok mindentől függ, hogy mennyi idő alatt érkezik meg. Ha készleten lévő autót választ, akkor lényegesen lerövidül a várakozási idő.

Miután megérkezik a jármű, már csak egy dolog marad hátra: hogy élvezze a gondmentes utazást. Reméljük, hogy tájékoztank segítségével már Ön is egy kicsit jobban belelát a tartós bérlet működésébe. Ha pedig céges autót szeretne üzemeltetni, akkor szinte biztos lehet benne, hogy ez lesz a legideálisabb megoldás erre a célra.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.