Ijesztő baleset történt hétfőn délután Biatorbágy és Sóskút között: egy ezüst színű Peugeuot nekihajtott egy billenőplatós teherautónak, és éppen az üzemanyagtartályánál találta telibe a másik járművet.

Rosszul lett az idős sofőr

Hétfőn, a kora délutáni órákban egy ezüst színű Peugeot 206 igyekezett a 8104-es úton, Biatorbágy felől Sóskút felé. Az öreghegyi szakaszon, a Hegyi Meki közelében haladt, amikor az autót vezető idős sofőr hirtelen rosszul lett. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szemből jött a billenőplatós teherautó

Az autó vezetője elvesztette uralmát a jármű felett, áttért a bal oldalra, ahol Sóskút felől éppen egy Scania billenőplatós teherautó közeledett. A teherautó vezetője látta, hogy valami baj lehet, hiszen a Peugeot irányváltoztatás nélkül, egyenesen jön át a sávjába, ezért lehúzódott a teherautóval a padkára, amennyire csak lehetett, de a személyautó így is nekihajtott.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Gázolaj az úttesten

A Peugeot pont az üzemanyagtartálynál ütközött a billencsnek, ami felhasadt és a gázolaj az úttestre folyt belőle.

Két embert szállítottak kórházba

A Peugeot vezetője, bár a biztonsági öve be volt kötve, súlyos sérüléseket szenvedett, őt az érdi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével, a bal első ajtó levágásával szabadították ki, majd átadták a mentőknek. Mellette utazó feleségét pedig pont a biztonsági öv húzta meg, mindkettőjüket kórházba szállították.

Elkerülhetetlen volt az ütközés

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Az utat is meg kellett tisztítani

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Ketten ültek az autóban

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Tréler vitte el a szerencsétlenül járt személygépkocsit

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Teljes útzár

A teherautó sofőrje szerencsére nem sérült meg a karambol során. Az érdi tűzoltók még áramtalanították is a járműveket, a rendőrségi helyszínelés idejére, mintegy 2 órára teljesen lezárták az érintett útszakaszt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a balesetet szenvedett Peugeot. Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK