Két személygépkocsi ütközött össze Csobánka és Pilisvörösvár között. A bajba jutottakon a pomázi tűzoltók segítettek. Ezen az útszakaszon rendszeresen történnek balesetek.  

Baleset a katonai lőtérnél

Vasárnap délben jött a riasztás, hogy Csobánka és Pilisvörösvár között, a katonai lőtérnél közúti baleset történt – írta a Pomázi Tűzoltóság.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Oldalára borult autó

Két személygépkocsi ütközött, az egyik az oldalára borult. A jelzett helyre érkező pomázi tűzoltók a felborult gépjárművet kerekeire állították, áramtalanítottak.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Könnyebb sérülésekkel megúszták

A két járműben összesen négy fő utazott, őket a mentők megvizsgálták, kórházba nem szállítottak senkit.

Erős volt az ütközés

Fotó: Pomázi Tűzoltóság

A Pomázi Tűzoltóság segített

Fotó: Pomázi Tűzoltóság

Veszélyes útszakasz

Érdekes, egyben tanulságos, hogy néhány nappal korábba ugyancsak két személygépkocsi ütközött Csobánka es Pilisvörösvár között. Személyi sérülés nem történt. A rendőrségi helyszínelésig a helyszínt biztosították, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A helyszínen a forgalom fél pályán, irányítás mellett felváltva haladt.

Baleset a belvárosban

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy szombat este egy Skoda Superb megkülönböztető jelzéssel, a megengedett sebességnél gyorsabban haladt a belvárosi Teréz körúton, a Nyugati tér irányába. A Podmaniczky utcai jelzőlámpás csomóponthoz érve a jelzőlámpa pirosat jelzett, de a szirénázó Skoda fiatal sofőrje nem lassított, behajtott a kereszteződésbe.

Illegális lámpa

Jogtalanul használta a kék villogót egy sofőr, aki hatalmas karambolt okozott Budapesten – hangzott el a Tv2 Tények című műsorában. Az egyik szemtanú azt mondta, olyan hangja volt a balesetnek, mint hogy ha egy robbanás lett volna

Azonnal el akarta dugni

A csatorna úgy tudja, a balesetet a szürke autó okozta a balesetet, amely engedély nélkül használta a megkülönböztetett jelzést. Az egyik szemtanú azt mondta, hogy vétkes sofőr a kék villogót a baleset után azonnal el akarta rejteni. Ha pedig ez így van, akkor súlyos büntetésre számíthat a sofőr. Emellett eltilthatják a vezetéstől, talán egy évre is. Mivel nincsen komolyabb sérült vagy halálos áldozat, ezért szabálysértési eljárásban vizsgálja a baleset körülményeit.

Totálkáros kocsik

A taxisofőr lezuhant a jobb első ülés előtti részre, úgyhogy nem volt bekötve, ám így sem sérült meg. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, a Nissant kivéve, amelynek a csomagtartója alatt található az akkumulátora, majd egy autómentő félrehúzta a mozgásképtelen roncsokat. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: baleset Csobánka és Pilisvörösvár között. Fotó: Pomázi Tűzoltóság