A Kowalsky meg a Vega zenekar nem csak hazánk egyik legfelkapottabb, de bizonyosan az egyik legtöbbet koncertező együttese. A zenekar következő turnéja most pénteken indul Vecsésen, arra a bulijukra már az összes jegy elkelt.

Súlyos állapotban van

A koncertet mindenképpen megtartják, de a roppant népszerű gitárosuk, Vidák Robi nélkül. A More becenévre hallgató zenész állapota súlyos, de egyelőre nem tudták megmondani az orvosok mi a baj és azt sem, mikor lép legközelebb színpadra.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Gyógyíthatatlan betegségre gyanakodtak

A Kowalsky meg a Vega együttes sztárja egy hete került kórházba. A zenekar nagyon összetartó, a tagok igyekszenek benne és családjában tartani az erőt és arra kérnek mindenkit, hogy imádkozzanak Robiért. A gitárosnál olyan durva tünetek jelentkeztek, ami miatt először mindenki gyógyíthatatlan betegségre gondolt. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Egyik szemével nem lát

Robi ugyanis látásproblémával, szédüléssel küzdött és egy időre sajnos a látását is elvesztette a bal szemére.  Több vizsgálaton átesett, végül az orvosok bent tartották a kórházban.

Vidák Robi

Kiemelt kép: Facebook

Idegi rendellenesség

„Az biztos, hogy valami idegi rendellenesség lépett nála fel, hogy mi pontosan, nem tudni” –mondta a Tények Plusznak a Kowalsky meg a Vega frontembere. 

Neurológiai probléma lehet

„De, hogy mi pontosan, azt nem tudni, de azt okozta, hogy a szemmozgató izmok felmondták a szolgálatot, egyelőre ennyit tudunk. Az orvosok az első vizsgálatok után súlyos, gyógyíthatatlan betegségre, sclerosis multipplexre gondoltak. Valami idegpályákkal kapcsolatos dolog merült fel, ez egészen bizonyos” – mondta a zenekar vezetője.

„Imádkozzanak érte”

„Hála az égnek a legdurvább eshetőségeket kizárták. Valóban voltak olyan foltok, amelyek erre a betegségre utaltak, de végül ezt is kizárták. Bízunk benne, hogy minél hamarabb visszatérhet a színpadra, kérünk mindenkit imádkozzanak érte”.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kowalsky meg a Vega – Egy világon át

Kiemelt kép: Kowalsky meg a Vega