A női pulóver paletta sokszínű, ám akad három olyan árnyalat, ami kitűnik a variációk közül, amikhez a divattervezők is előszeretettel nyúlnak. Minden év kicsit más, minden esztendő hozhat magával újítást, így aztán idén is kettős a helyzet. Akadnak olyan nyertesek, amik már évtizedek óta verhetetlenek, és olyanok is, amik csak nemrég toppantak be a színpalettára.

A fekete még mindig trónol!

Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a fekete női pulóver a mai napig az egyik legkeresettebb modell. Ennek több oka is ismert.

Egyrészt a fekete minden egyéb színnel passzol. Igazán hálás választás, mert az outfit részeként nem generálhat a jelenléte kihívást. Még a neon árnyalatokkal is eredményesen házasítható össze, úgyhogy az esetében tényleg nincsen lehetetlen.

Másrészt a hölgyek körében elterjedt nézet, ami egyébként tudományosan is alátámasztható, hogy a fekete vékonyít. Ez az érzéki csalódás a nők kilencvenkilenc százalékának elképesztően vonzó eshetőség, amivel örömmel élnek.

Harmadrészt a fekete még mindig az elegancia színe is egyben. Ez még akkor is igaz, hogyha egyébként lazább, sportosabb darabokról van szó. A fekete, bár komolyságot közvetít, ugyanakkor néhány kiegészítővel határozottan feldobható az összkép.

Nem okozunk meglepetést: a fehér is nyerő!

Valóban nem nevezhető fergeteges újításnak, újdonságnak. Amióta világ a világ, azóta a fekete és a fehér kart karba öltve ülnek a színek trónján. Úgyhogy ahol a fekete felbukkan ott még jó, hogy a fehérnek is helye van. De miért olyan kedvelt?

Nagyjából mindazon előnyök elmondhatóak róla, mint amiket fentebb a feketénél már felsoroltunk. Kivéve a vékonyító hatást, bár egy testre szabott szett mindenképpen előnyös viselet, ami kihangsúlyozhatja azokat a részleteket, amik személy szerint kiemelésre érdemesek.

A fehér megtestesítette mellékes üzenet is figyelemre méltó. A tisztaság és az ártatlanság mind olyan értékek, amik sokak számára vonzóak. Ráadásként, ha esetleg túlságosan egyszerűnek, olykor unalmasnak látszik, hatalmas pozitívuma, hogy hihetetlenül könnyedén feldobható a különböző színek variálásával, vagy éppen izgalmas kiegészítők alkalmazásával.

Bézs a legújabb díva!

Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban a mögöttünk álló időszak egyik legkedveltebb árnyalata a bézs. Hogy ennek mi az oka, túl a láthatón? Először is az, hogy bár alapjáraton egyetlen színről beszélünk, valójában megannyi árnyalata ismert és kedvelt. Világosabb és sötétebb tónusú alternatívák egyaránt felfedezhetőek, ezáltal egy színen belül is megélhető a sokszínűség. Ami egyébként roppantul jól mutat egy adott szetten belül. Például ha a női pulóver világos bézs árnyalatú, akkor nagyon is ideális párosítás mellé egy sötétebb variációjú nadrág. Bézs mindkettő, mégis, a végeredmény teljesen más.

A bézzsel karöltve a barna is hódít, ami talán nem is olyan meglepő, elnézve a közöttük jelenlévő harmóniát. Természetesen ezeken a színeken kívül az örök megunhatatlan kék, zöld, drapp és társaik ugyancsak helyet kapnak mind a szín-, mind a pulóverpalettában.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a born2be.hu  oldalt működtető cég.

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.