A középiskolás diákévek az egyik legszebb időszaka a fiatalkornak, amikor tele van a tinédzser tervekkel, motivációval, ugyanakkor átlép a gyerekkorból a felnőttkorba és megkezdi a felelősségteljes életét. Ugyanakkor érdekes módon az oktatási rendszer úgy van megalkotva, hogy pont ebben az időszakban teszi a legnagyobb terhet a diákok vállára, ilyenkor kell a legtöbbet tanulni, nyelvvizsgára készülni, érettségizni. Az érettségi tárgyak közül a legnagyobb mumus a matematika, amellyel még a reál tárgyakban kimagasló tanulók is sokszor megküzdenek.

Plusz segítség a megértéshez

Ha te is ezzel a problémával küzdesz és netán pont érettségi előtt állsz, akkor itt a megoldás előtted! A GOMATEK interaktív matek érettségi felkészítő tanfolyama segítségével nem lesz többé nyitott kérdés előtted matematikából. Ez a tanfolyam, mivel interaktív, önállóan használható. A felületen, mikor beírod a kérdésekre az adott válaszokat, azok automatikusan kijavításra kerülnek. És ami egy külön plusz, hogy egy részletes magyarázat is követi a válaszadást, ezzel segítve, hogy megtanuld önállóan megoldani a feladatot.

Az online tananyag mindezt interaktív videókon és interaktív teszteken keresztül teszi, ami időtől és helytől függetlenül történik, így bármikor és bárhol rá tudsz csatlakozni a felületre és tudod folytatni a gyakorlást. De természetesen lehetőség van rá, hogy az oldal készítőjétől, a tapasztalt matematika szaktanártól chaten kérdezz, akár videós formában is.

A matekot máshogy kell tanulni

Aki már néhányt évet eltöltött matektanulással, még ha általános iskolás is, rájött már, hogy ezt a tantárgyat teljesen máshogy kell tanulni. Azonkívül, ha az évek során elakadás van, annyi folyamatosan az új anyag, amelyek a legtöbbször egymásra épülnek, hogy nincs mód a hiányok megértésére és pótlására.

Erre különösen az érettségi előtt szoktak rájönni a diákok, főleg, ha kiderül, hogy emelt szintű érettségi vizsgát kell tenniük, mivel a matematika egyben a felvételi tantárgyuk is a felsőfokú oktatáshoz. Ilyen esetben speciális előkészületekre van szükség és nem elég, ha csak az órán foglalkozik valaki a matekkal, rengeteg plusz gyakorlásra van otthon szükség.

Kell, hogy ismerd, mik a követelmények!

Ha nem csupán írásbeli érettségi vizsgát kell tenned, hanem szóbelizned is kell, akkor nincs mese, meg kell tanulni azokat a fránya definíciókat, képleteket, tételeket, sőt azok bizonyítását is. A nagy kérdés a hogyan, amelyre választ ad a GOMATEK online érettségi felkészítője. A tanfolyamon megismered, melyek azok a területek, ahol még segítségre van szükséged és akár online órákat is kérhetsz pluszba a weboldal megalkotójától.

Idén, 2024 tavaszától megváltozik a matematika érettségi összetétele, melynek során új feladattípusok kerülnek be a rendszerbe, a régiek közül bizonyos részek megváltoznak, vannak, amelyek teljesen kimaradnak. Az online, interaktív tanfolyam ezeket is bemutatja, így alaposan felkészít rá, hogy ne az érettségin kelljen szembesülnöd vele, mi változott meg.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: gomatek.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.