Dupla telt házas koncertet adott Rúzsa Magdi a Papp László Arénában, és az anyuka több ezer emberrel együtt énekelte el gyermekeinek az esti altatódalt.

Meghitt pillanatok

Meghitt pillanatokból nem volt hiány a hétvégén Rúzsa magdi hétvégi dupla-koncertjén, ahová ezrek gyűltek össze. Ritka alkalom, hogy az énekesnőt színpadon lehet látni, mióta megszülettek a hármasikrei. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Jól osztja be az idejét  

Magdiék egy csapásra nagycsaládosak lettek, miután egy évvel ezelőtt világra jött Keve, Lujza és Zalán. Azóta az anyukának sokkal jobban oda kell figyelnie az időbeosztásra, de szerencsére eddig sikerrel járt.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A színpadon is rájuk gondol

Kevesebb koncertet ad és csak órákra marad távol a babáktól, anyai kötelezettségeit ugyanis mindennél fontosabbnak tartja. Kiderült, hogy Magdi az Aréna-koncertjén is gyakran gondolt a kicsikre.

A maximum a célja

„Mindenben szeretek maximumot teljesíteni, de ez most kicsit nehezített helyzet a gyerekekkel. Viszont olyan cuki csapatjátékosok, segítenek és most is ezt tették, hogy itt lehessek ezen a hétvégén” – mesélte a Tények Plusz stábjának az énekesnő.

Folyton töri a fejét

„Persze, a színpadon is folyton azon törtem a fejem, hogy vajon milyen otthoni történésről maradok le éppen” – fűzte hozzá.

Tízezrek altatták együtt az ikreket

A hétvégén azonban nem tudott otthon altatódalt énekelni nekik, helyette az Aréna, tízezres közönsége énekelte el vele a kicsik altatóját. 

Könnyű álmot hozzon a szél

A hatalmas teremben, ahol a sötétben csupán az aprócska fények hömpölyögtek a ritmusra, felcsendült az eredetileg Horváth Charlie Könnyű álmot hozzon a szél című sikerének Magdi-féle feldolgozása. Mindenki együtt énekelte az ismert refrént a meghatódott édesanyával.

Közel kerültek egymáshoz

„Intim pillanatok ezek, és ugyan a közönség messze áll ilyenkor tőlem, de lelkileg mégis közel kerülünk egymáshoz valahogy” – mondta Magdi.

Új dalok is készülnek

„Ezeket a pillanatokat és dallamokat ajándékba kapom. A minap is például, hárman üvöltöttek egyszerre, szaladgáltunk, és mindenki valahol éppen leesett, egyszer csak belém villant egy dallam… Hirtelen megálltam: várjatok, mindjárt jövök” – avatta be titkaiba az érdeklődőket az énekesnő.

Egyensúlyban  

„Felszaladtam, és felénekeltem gyorsan, így született a legújabb dalunk” – fejezte be a történetet Magdi, aki minden este hálát ad azért, hogy ilyen szép, és tartalmas életet élhet, melyben a karrier és az anyaság egyensúlyra talált. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Rúzsa Magdi. Fotó: archív