Az irányítószámod alapján állítólag könnyen megtudhatod, hogy az adott település a numerológia szerint milyen hatással lehet az életutadra. Ha nyitott vagy egy kis vajákosságra, jó irányítószám-fejtést kívánunk!

Már Phütagorasz is felfigyelt arra, hogy a számoknak nem csak mennyiségi, hanem minőségi jelentése is van. Az irányítószám misztika azoknak hasznos, akik költözés előtt vannak és szeretnék tudni, mit tartogathat számukra a leendő otthonuk. Az ott élőknek is érdekes, mert válaszokat olvashatnak életük egyes kérdéseire – írja a LikeNews.hu.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A magyarországi irányítószámokat a hetvenes évek elején rendelték a településekhez, így tulajdonképpen számkódolt neveket adtak a lakóhelyeknek. A számok varázslatos hatása pedig megmutatkozik – mondja a szakértő – hiszen ahol csak leírjuk a település nevét, az irtányítószámot is mindig mellé tesszük, ezzel pedig erősítjük annak energiáit.

A számok nem hazudnak – teszi hozzá a portál szakértője. Szerinte, ha egy településnek jó vezetői vannak, akkor az irányítószámot domináló energiák felerősödnek, és megjelennek az adott helyen, valamint az ott élők életében.

Az életútsegítő szakértő elkészítette az erre fogékony olvasóknak az irányítószámok numerológiai megfejtését. Az alábbiak segítségével te is könnyen meghatározhatod, hogy az irányítószámod milyen energiákat vonz az adott településre és az ott élők, oda költözők életútjára.

Így fejtsd meg az irányítószámod

Ahhoz, hogy az irányítószám numerológiai elemzése valóban a segítségedre legyen meg kell találnod a domináns számot. Addig add össze az irányítószám számait, amíg egyszámjegyű összeget kapsz. Például a 2089-es irányítószám esetében: 2+0+8+9=19 Ezt követően: 1+9=10 ezt követően pedig: 1+0=1. A 2089-es irányítószám esetében tehát az 1-es szám lesz a domináns, az energetizáló kulcs a megfejtéshez. Ezt követően olvasd el, hogy a numerológiai szintézis szerint mi kapcsolódik a domináns számhoz.

1. ) A numerológia tanítása szerint egy ilyen település bevonzhatja az életedbe a sikeres vállalkozást, munkahelyi előrelépést. Tudnod kell, hogy az életed sikereiért azonban folyamatosan dolgoznod, fejlődnöd kell, csak folyamatos tanulással maradnak meg az eredményeid. Egy ilyen településen mindig versenyben leszel. Ha egy ilyen településnek jó vezetői vannak, akkor arra törekednek, hogy jó legyen az iskola, a település pedig folyamatosan előnyére változzon. Egy ilyen település bevonzhatja az életedbe az otthoni munkavégzést, sikeres vállalkozást, az állandó elfoglaltságot és az anyagi függetlenséget.

2. ) Azokon a településeken, ahol a kettes szám a domináns, általában fontos a kultúra és az emberek közötti együttműködés, a megértés, a türelem, az intuíció. Az ilyen településeken biztosan többféle származású népcsoport él. Jó hír, hogy nincs köztük konfliktus, békében vannak egymással. Fontos nekik a művészet, a kiteljesedés. Egy ilyen településen többet fogsz elmélkedni, gondolkodni, talán még valamilyen alkotás is eszedbe jut. Ha egy ilyen településnek jó vezetői vannak, akkor erős kulturális életet teremtenek, mások sikerének a látványa pedig vonzást gyakorol majd a te személyes sikereidre is.

3. ) Ezen a településen, ahol már akkor jól fogod magad érezni, amikor megérkezel. Önbizalom, önkifejezés, boldogság vár, csupa pozitív energia. Azonban könnyen át lehet esni a lovacska másik oldalára, és megérkezhetnek a túlzások, majd kételyek támadhatnak benned. Egy ilyen településnek ha jó vezetői vannak, akkor sok olyan lehetőséget teremtenek, ahol az ott élők beszélni, beszélgeti tudnak egymással. Az önkormányzat tele van tervekkel és túlzásokkal. Ha egy ilyen településre költözöl készülj arra, hogy jól fogod magad ugyan érezni, de valahogy mindig ott lapul majd benned a kérdés, hogy a gyerek jó iskolába jár itt? Az életutad sok pozitív energiával töltődhet fel egy ilyen helyen.

4. ) A négyes dominanciájú települések általában rendezettek, jól szervezettek de a helyiek nagyon rugalmatlanok. Ez jól megmutatkozhat az örök probléma, a tősgyökeres helyiek és a betelepült gyüttmentek állandó vitáján. A parazsat általában a helyiek izzítják fel a rugalmatlanságuk, merevségük miatt, kevés dolgot néznek el az új lakóknak. Ha egy ilyen településnek jó vezetői vannak, akkor ezekből a tulajdonságokból előnyt kovácsolnak és egy nagyon jól szervezett, gyakorlatiasan menedzselt településük lesz, ahol a biztonságra, stabilitásra vágyó emberek megtalálják a számításukat. Akinek sikerül beilleszkednie, nagyon jól fogja magát érezni egy ilyen településen.

5. ) Az ötös dominanciájú településeken mindig találsz valamilyen újdonságot. Tanulást vonz az életedbe, nem kizárt, hogy a rejtett tanító is előlép belőled az életutadon. Ez lehet, hogy egy blog indításában mutatkozik meg de az is lehet, hogy azt veszed észre magadon, hogy egyre többet foglalkozol információk átadásával. Kíváncsiság, nyughatatlanság is jellemző erre a számra, így az ilyen településekre is. Egy jó településvezetés kiváló lakóhelyet tud csinálni az ötös számjegy energiáinak felhasználásával. Az itt élők megtalálhatnak mindent, mait csak szeretnének. Az ide költözők életútja a szabadság érzésével és a tanítás állandóan nyughatatlan misztikumával egészülhet ki.

6. ) Az ilyen településeken biztosan van valamilyen fontos dolog, amely együttérzést vált ki az ottlakókból. Lehet ez egy állandó közlekedési probléma vagy valamilyen hasonló sorsérzet. Fontos a harmónia keresése, a család megélése. Ha jó vezetői vannak egy ilyen településnek, akkor az emberek együttérzésére, családszeretetére alapozva harmonikus helyet csinálnak. Az életutadat egy ilyen település az egyensúlyt, családot, együttérzést és némi makacsságot hozhat az életutadra.

7. ) Egy hetes energia-domináns településen élni igazi lelki kaland. Vonza az intelligens embereket, a kutatás iránti vágyat. Akik itt élnek szeretnének minél többet megtudni önmagukról. Hajlamosak bezárkózni így nagy szomszédolós partikra egy ilyen településen kevesebb esélyed lesz. Ha egy ilyen településnek jó vezetői vannak, akkor megteremtik a lehetőségét annak, hogy az ott élők kikapcsolódhassanak, legyenek helyek az elmélyülésre, gondolkodásra. Egy ilyen település az életutadra meghozza a lelki életet, érdeklődést a spiritualitás iránt, magadba fordulást.

8. ) A nyolcas energiaszintű településeken kemény az élet. Anyagiasság, siker, célok elérése és a stresszes életvitel kapcsolódik hozzá. Egy ilyen településen mindig történik valami, ambiciózusak az ott élők és nem tűrnek ellentmondást. A szomszédháborúk igazi terepe, ezért vigyázz, mert ismered a mondást: rossz szomszédság, török átok! Egy ilyen településnek, ha jó vezetői vannak, akkor ezt a sok-sok tenni akaró, célt kereső energiát a település fejlesztésére fordítják. Ha így tesznek, látványosan meglódulhat a település a siker felé. Az ideköltözők életútjára mindenképpen sikert, stresszes életet, és anyagi célokat, határozottságot hozhat egy ilyen település.

9. ) A kilences energiaszintű irányítószámmal megpecsételt településeken fontos érték a szolgálat, az önzetlenség. Több jótékonysági megmozdulást tapasztalhatsz itt, mint máshol. Az itt élő emberekre különösen jellemző a hullámzó kedélyállapot. A településnek, ha jó vezetői vannak, akkor teret adnak a művészi érzékek kiteljesedésének, az önismeret és az önzetlenség megvalósulásának. Az ide költözők életútján a szeretet, a szolgálat és az önzetlenség igénye jelenhet meg. Új kiteljesedés, a boldogság új útjai nyílhatnak meg előttük.

Kiemelt kép: illusztráció