Újabb karambol történt Soroksáron, a hírhedt Tartsay – Szent László kereszteződésben szombaton késő délelőtt.

Figyelmetlen volt a sofőr

Egy Daewoo Matiz közlekedett a Szent László utcán a Szentlőrinci út felől, amikor a kereszteződéshez érve a sofőrje figyelmetlenül kanyarodott balra. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Métereken át tolta maga előtt

A szemből, az Előd utca felől érkező Ford Focus sofőrje fékezni sem tudott, a Matiz jobb oldalának hajtott, majd métereken át tolta maga előtt.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy súlyos, két könnyebb sérült

A Focusban kirobbantak a légzsákok, ám a jobb első utasa saját erejéből így sem tudott kiszállni, őt a fővárosi hivatásos tűzoltók emelték ki a Fordból, majd átadták a mentőknek, akik kórházba szállították, vélhetően súlyos sérüléssel. A Ford idős sofőrje nem sérült meg, a Daewoot vezető nőt pedig a mentők a helyszínen ellátták.

Összetalálkoztak

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Mindkét jármű megsérült

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Oldalba kapták a Daewoo Matizt

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

A tűzoltók és a mentők segítségére is szükség volt

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

A Ford Focus utasa súlyosan megsérült

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Lezárták a kereszteződést

A kereszteződést a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljesen lezárták, ezért a 36-os és a 135-ös autóbuszok bő egy órán keresztül terelve közlekedtek, nem érintették a Szent László utca és az Erzsébeti temető megállókat. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A képek forrása: BudaPestkörnyéke.hu/GK