Szombaton játszotta legutóbbi mérkőzését a Várpalotai BSK Balatonalmádiban. A meccset követően rosszul lett Vékony Csaba, aki a meccs 85. percében lépett pályára, majd szívrohamot kapott. A helyszínre érkező mentők küzdöttek az életéért, de már nem tudták megmenteni.

Szívrohamot kapott

Szívrohamot kapott a Balatonalmádi SE-Várpalotai BSK megye III-as labdarúgó bajnoki mérkőzést követően a vendégek játékosa, Vékony Csaba. A kiérkező mentők küzdöttek az életéért, de sajnos nem tudták megmenteni. A futballista a 85. percben lépett pályára a találkozón. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Értékes embert veszítettek

Finta Péter, a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém megyei igazgatója a veol.hu kérdésére megerősítette a szomorú hírt. Elmondta, hogy egy rendkívül értékes embert, barátot veszített a Veszprém vármegyei labdarúgás.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Búcsúznak a focistától

Egykori játékostársak egész sora búcsúzik Vékony Csabától a közösségi oldalakon, az 55 esztendős labdarúgót rengetegen ismerték és szerették a vármegyében.

Búcsúzik a sportkör

„Tisztelt Sporttársak, Szurkolók, Barátok! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Vékony Csaba egyesületünk ikonikus tagja a tegnapi napon, életének 55. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt. Csaba egész élete a labdarúgásról szólt, életét a pálya körül töltötte.Emléked örökké őrizzük, Isten veled legendás balos!” – írja közösségi oldalán Várpalotai Bányász Sportkör Labdarúgó Szakosztály 

Barátokkal focizott

Vékony Csaba pályafutása legnagyobb részét a Várpalotai BSK színeiben töltötte, játszott az NB III-ban is. Az utóbbi tíz évben a legalacsonyabb osztályban, barátokkal futballozott a VBSK második számú együttesében.

Elhunyt Kiss András

November 19-én, vasárnap tragikus hirtelenséggel elhunyt Kiss András, a Fémalk-Dunavarsány Pest vármegyei I. osztályban szereplő labdarúgója, a Taksony Sportegyesület U19-es korosztályú csapatának edzője.

Kiss Andrást egész Pest megye gyászolja

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu montázs

Aktívan focizott

Kiss András pályafutása során labdarúgóként Taksonyban, Alsónémediben és Dunavarsányban szerepelt, utóbbi klubnak 2022 nyara óta volt ismét a játékosa, a jelenleg futó idényben 11-szer lépett pályára. 

Halála előtt még játszott

A 33 éves játékos halála előtti napon még szerepelt a dunavarsányi keretben a Gödöllő elleni 0–0-val záruló hazai idényzáró mérkőzésen.A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Vékony Csaba – Forrás: Facebook