Most vasárnap is nagy bunyó volt az RTL-en. A Sztárboxban a Michellin-csillagos séf, Rácz Jenő és a műsorvezető Istenes Bence esett egymásnak. A középsúlyú férfiak középdöntőjére került sor. Pontozással Rácz Jenő győzött, a meccs végén Istenes Bence nem akart kezet fogni a sztárséffel, mert – mint mondta – ordenáré dolgokat üvöltött neki meccs közben. FRISSÍTÉS: Ide kattintva éred el, mi volt az a mondat, amin Bence kiakadt, Jenő is elmondja az ő verzióját.

Nem barátok boxoltak

A meccs előtt Rácz Jenő arról beszélt az öltözőben, hogy nincs jóban az ellenfelével, ha megveri, nem fogja úgy sajnálni, mint múlt héten Kabát Petit, akit padlóra küldött. Istenes Bence a pozitív energiákat hozta szóba és azt, hogy ő is nagyon várja már a ringbe lépést mert sokat készült. A meccs előtt a nézők 60 százaléka úgy szavazott, hogy Rácz Jenőt várja győztesnek, a műsor társműsorvezetője, Csobot Adél, aki Bence felesége, felfüggesztette a műsorvezetést és a szurkolók közé ült, hogy szerelme közelében lehessen a ring mellett.

Energiabomba

Istenes Bence német rapzenére vonult be, nem tűnt túl lelkesnek, a párja, Csobot Adél annál inkább. Rácz Jenő dinamikusabb zenével érkezett, mosolygott, üdvözölte a közönséget, energiabombának tűnt, alapvetően mindkét bevonulás kevésbé volt teátrális, mint legutóbb.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nagyon egymásnak estek

Az első menet elején mindkét boxolót elkapta a hév, először Bence esett neki Jenőnek, majd Bence kényszerült védekezésre. Láthatóan kőkeményen küzdöttek, idegesen boxoltak, nagyon egymásnak mentek, keményen bunyóztak.

Beszóltak egymásnak boxolás közben

A feszült box folytatódott a második menetben is. Úgy tűnt, hogy még be is szóltak egymásnak boxolás közben. A menet végén Rácz Jenő megsorozta Bencét, aki láthatóan elfáradt. Felesége Adél üvöltve mondta, hogy mennyire büszke a férjére.

Kemény ütések

A harmadik menetben sem dőlt még el semmi. Keményen ütötték egymást a srácok, de láthatóan egyre fáradtabbak, belassultabbak lettek. A negyedik menetben sem dőlt el még látványosan semmi, bár úgy tűnt Bence kicsit fáradtabb, kevésbé bírja szuflával, mint Jenő.

Rácz Jenő győzött

Végül pontozás alapján döntöttek, a negyedik menet után a bíró Rácz Jenő kezét emelte a magasba, a pontozók szerint pár ponttal ugyan, de jobb volt, mint Istenes Bence.

Lesz, ami lesz

Rácz Jenő a meccs után elmondta, hogy jó pár kemény ütést kapott, de gratulál az ellenfelének. Azt is elmondta, hogy úgy lépett be a ringbe, hogy kitapasztalja az ellenfelét, aztán lesz, ami lesz. Jenő edzője szerint is színvonalas mérkőzés volt.

Ordenáré mondatok

Istenes Bence elmondta, hogy a pontozásban nem szeretne állást foglalni, mert profik bírálták el. Azt is elmondta, hogy azért nem fogott kezet Rácz Jenővel, mert – mint mondta – meccs közben ordenáré dolgokat ordított neki, ezért “nem érdemelte meg, hogy kezet fogjak vele.” – mondta Istenes Bence.

Istenes Bence kiakadt Rácz Jenőre

Forrás: RTL

Kiemelt kép forrása: RTL