Tavasszal, a járvány első hullámában az Edda frontembere még azt mondta, hogy ez a koronavírus csak egy hiszti. Szerda reggel a Retro Rádióban sírvó hangon mesélte, hogy mennyi kínt kellett átélnie a vírus miatt.

Pataky Attila részletesen mesélt arról hogyan kellett megküzdenie a koronavírussal. Azt mondta, hogy lehetőséget kapott arra, hogy fellépjen a garázskoncerten. Már előtte érezte, hogy nincs jól, közben 7-8 kilót fogyott. Ezután jött a garázskoncert felvétele. Akkor még azt hitte, hogy akaratereje korlátlan.

Most már tudja, nem kellett volna elvállalnia a felvételt. A koncert után hirtelen összeomlott, szinte gondolkodni sem tudott. Órák alatt történt az egész: a háziorvosa azt mondta, Attila, nincs tovább, kórházba kell menni. Felesége, Orsi vitte be a László kórházba – írja a LikeNews.hu hírportál.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

„Kezdődő tüdőgyulladást okozott neki a vírus, kemény menet volt. Kemény, a falakon át hallgatod a többiek jajgatását, kapaszkodj meg, nézd a falat” – mondta elcsukló hangon a zenész.

Pataky Attila arról is beszélt, hogy a kínok és a fájdalmak között úgy érezte, hogy „valami húzzá át valahová”. Végül felesége volt az, aki „visszahúzta” erre a világra.

„Ahogy jött vissza a világ, azt éreztem, hogy akik ezt a covidot tervezték, vigyék vissza magukkal. Iszonyú félelem és rettegés lesz úrrá az emberen, ebben az állapotban, nem magamért, hanem az unokámért, a féltés, szorongás, az az összes fájdalmat űbereli” – mesélte sírva Pataky Attila.

Bochkor Gábor a beszélgetés végén megkérdezte Pataky Attilától,  hogy tavasszal még hisztinek nevezte a koronavírus-járványt, most megváltozott-e a véleménye?

“Igen, alázatosan jelentem nagyon erősen megtanított a sors, hogy kicsit halkabban, nem kell annyira harsánykodni, nem kell annyira véleményeskedni.”

Gömöry Zsoltnak is üzent

Gömöry Zsolt, Pataky Attila zenésztársa is elkapta a koronavírust. Őt jelenleg is a Korányi kórházban kezelik. A zenész azt mondta, hogy az Edda billentyűse rosszabb állapotban van, mint ő volt. Arra kér mindenkit, hogy imádkozzanak Gömöry Zsoltért és küldjenek neki sok-sok erőt.

Kiemelt kép: Pataky Attila – Forrás: youtube.com