Elkészült a lakossági igények alapján összeállított traffipaxos helyek listája, ahol szerda reggeltől, csütörtök estig az idei Speedmarathon keretében sebességet mérnek a rendőrök.

Kiváló lehetőség az agglomeráció hírportáljánál! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a kimagasló jutalékod! A részletekért kattints ide!

Pest megyében és az agglomerációban csaknem 150 helyen számíthatnak az autósok sebességmérésre és a fővárosban is nagyon sok helyen lesz traffipax.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL kezdeményezéséhez csatlakozva 2019. április 3-án 6 órától 2019. április 4-én 6 óráig 24 órás sebességellenőrzést hajt végre a rendőrség.

Az akció lehetséges helyszíneire számos állampolgári javaslat érkezett, amelyek közül a helyi adottságokat, valamint a közlekedésrendészeti elemző munka eredményeit figyelembe véve a megyei rendőr-főkapitányságok kijelölték az ellenőrzések helyszíneit és az időpontokat.

Az ellenőrzések pontos helyszíneit és időpontjait megyénkénti bontásban itt lehet elérni. Az agglomerációs helyszíneket itt, a budapesti helyeket pedig itt lehet megnézni.

Kiemelt kép: illusztráció