Elkészült a lakossági igények alapján összeállított traffipaxos helyek listája, ahol szerda reggeltől, csütörtök estig az idei Speedmarathon keretében sebességet mérnek a rendőrök.

Kiváló lehetőség az agglomeráció hírportáljánál! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a kimagasló jutalékod! A részletekért kattints ide!

Pest megyében és az agglomerációban csaknem 150 helyen számíthatnak az autósok sebességmérésre és a fővárosban is nagyon sok helyen lesz traffipax.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL kezdeményezéséhez csatlakozva 2019. április 3-án 6 órától 2019. április 4-én 6 óráig 24 órás sebességellenőrzést hajt végre a rendőrség.

Az akció lehetséges helyszíneire számos állampolgári javaslat érkezett, amelyek közül a helyi adottságokat, valamint a közlekedésrendészeti elemző munka eredményeit figyelembe véve a megyei rendőr-főkapitányságok kijelölték az ellenőrzések helyszíneit és az időpontokat.

Az ellenőrzések pontos helyszíneit és időpontjait megyénkénti bontásban itt lehet elérni. Az agglomerációs helyszíneket itt, a budapesti helyeket pedig itt lehet megnézni.

Kiemelt kép: illusztráció