A nemzetközi tej- és beszerzési piacon az utóbbi napokban kialakult árcsökkenésre reagálva, az ALDI Magyarország a mai naptól, hétfőtől jelentősen, 20%-kal csökkenti a kínálatában a legkeresettebb vajak árát. Az alacsonyabb árak a nemzetközi és a magyar forrásból érkező vajak esetében egyaránt érvényesülnek és nem akciós, hanem tartósan alacsony árak lesznek – ígéri az üzletlánc a BudaPestkörnyéke.hu hírportál szerkesztőségének küldött közleményében.

Csökkeni kezd a tej ára

Az utóbbi napokban jelentős változás ment végbe a nemzetközi tejpiacon. A nagyobb mennyiségben előállított nyerstej miatt egyrészt megnőtt a kínálat, ami a nyerstej árának csökkenéséhez vezetett. Másrészt januárban számos beszállítói szerződés lejárt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Alacsony beszerzési ár

Az ALDI Magyarország alacsonyabb beszerzési árakat ért el, ezért a mai naptól jelentősen, 20%-kal csökkentette a két legnépszerűbb, nemzetközi beszerzésű, 82%-os Desira és Milfina saját márkás vaj árát, így ezek 1199 forint helyett ezentúl 959 forintba kerülnek.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Olcsóbb lesz a vaj

Ugyancsak csökkentette az áruházlánc a magyar beszerzésű, 60%-os zsírtartalmú, 100 grammos saját márkás Kokárdás vaj árát, ami 479 forint helyett mostantól 383 forintba kerül.

Sokan vásárolják

Ez a három népszerű saját márkás ALDI-termék adja az áruházlánc teljes vajforgalmának több mint felét, így a vásárlók a legkedveltebb vajakat a mai naptól már valamennyi ALDI-üzletben jelentősen olcsóbban tudják beszerezni.

Minőségi termékek

A közlemény szerin az ALDI elkötelezett a magyar fogyasztók minőségi termékekkel történő kiszolgálása és az alacsony árak iránt, amelyek segítséget nyújtanak a magyar családok számára a hétköznapok során. 

20 százalékos csökkentés

A legnépszerűbb saját márkás vajak árát tehát a mai naptól 20%-kal csökkentik, ami nem egyszeri akció, hanem tartós árcsökkentés és az alacsonyabb beszerzési árelőnyüket azonnal továbbadják vásárlóknak. Mint írják: A cég keresi a lehetőséget, hogy még több magyar és nemzetközi vajtermék esetében lejjebb vigyék az árakat. 

Ez csak a kezdet

„Bízom abban, hogy a vajárak csökkenése csupán a kezdet, és a tejtermékek, illetve általában az élelmiszerek esetében további árcsökkentéssel tudjuk támogatni a fogyasztókat” – mondta Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója.

163 ALDI van Magyarországon

ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első áruházát Magyarországon, jelenleg 163 áruházzal áll a vásárlók rendelkezésére és több mint 6000 főt foglalkoztat. Az ALDI mind a biatorbágyi logisztikai központjának, mind pedig saját tulajdonú boltjainak teljes áramszolgáltatását zöldárammal biztosítja, továbbá klímavédelmi projektek támogatásával ellentételezi az operatív működéséből származó üvegházhatású-gázkibocsátását, így karbonsemleges működésű. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Aldi üzlet az agglomerációban – Fotó: BudaPestkörnyéke.hu