Hasba szúrt nőhöz riasztották a mentőket a 13. kerületben. A helyszínen kiderült, valaki csak megtréfálta őket, a mentősök nagyon kiakadtak.

Bolondot csináltak a mentősökből

Az Országos Mentőszolgálat Facebook-bejegyzésében számolt be arról, hogy akad, aki a hatalmas leterheltség ellenére is „szívesen csinál bohócot” az életmentőkből.

Budapesten történt az ízléstelen vicc

Vasárnap délután egy hasba szúrt nőhöz kérték a mentők segítségét a 13. kerületbe.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Ez is érdekelthet!

Nem engedte be a liftbe az oxigénmaszkos beteget egy nő, azt hitte fertőző

Nem találtak sérültet

Az esethez azonnal több egységet is riasztott a mentésirányító, a mentők pedig perceken belül kiértek a helyszínre, ahol hosszas tájékozódás után sem találtak sérültet, a bejelentő pedig elérhetetlenné vált.

Eljöttek a helyszínről

A mentők mikor rájöttek, hogy csak „ízléstelen tréfáról van szó”, elhagyták a helyszínt, és folytatták a „valós feladatok ellátását”.

Ez is érdekelhet

Egy 10 éves kisfiúhoz sietettek az életmentők: egy járókelő feljelentette őket, mert a mentőautó felverte a port az utcán

10 ezer mintavételt végeznek naponta

A bejegyzés szerint egyébként a mentők mostanában átlagosan 3500 mentési feladatot és több mint 10.000 mintavételt végeznek naponta.

A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva érheted el

Kiemelt kép: illusztráció