Az október 23-i nemzeti ünnep miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lép érvénybe Dabason, Monoron, Diósdon és a főváros számos pontján.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy az alábbi forgalmirend-változás lép életbe és kérik a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Tudtad, hogy a BudaPestkörnyéke.hu egy 100 évvel ezelőtt is létezett agglomerációs újság modern változata? Cikkeinket havonta már 300 ezer alkalommal olvassák el. Köszönjük, hogy te is itt vagy!

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Dabas

Október 23-án 16 óra 45 perctől 18 óra 30 percig lezárják a Vasút utca Kossuth Lajos út és Luther utca közötti szakaszát. Kerülni a Luther utca, Áchim utca, Halász Jenő utca és Kölcsey Ferenc utca útvonalon lehet.

Monor

Október 23-án 10 órától 13 óráig lezárják a Kossuth Lajos utcát a Petőfi utcától a József Attila útig.

Diósd

Ünnepi rendezvény miatt 2018. október 19-én 16 órától 17 óra 15 percig lezárják a Jókai teret. Kerülni a Baross utca, Dózsa György utca és Petőfi utca útvonalon lehet.

Budapest

A fővárosban már október 20-án elkezdődnek a megemlékezések, ezért nagyon sok helyen lesz útlezárás. A részleteket a rendőrség honlapjára kattintva lehet megnézni.

Kiemelt kép: illusztráció