Minden tabut ledönt az idei Női váltó Fesztivál, ahol ismét a nők és lehetőségeik állnak a középpontban. Az újrakezdés, karrierváltás, otthon végezhető szakmák, nőkkel szembeni előítéletek felszámolása mellett a testi- lelki egészség témaköre és a közösségépítés is kiemelt figyelmet kap május 13-án. A nagy sikerű Női váltó Fesztivál sorozatot Békéssy Olga, a Női váltó online magazin alapító-főszerkesztője indította el még 2019-ben, és idén is számos híresség csatlakozott a programhoz.

„Újrakezdés. Bátorság. Minden fronton.” címmel egész napos rendezvénnyel készül a Női váltó online magazin szerkesztősége. A Női váltó Fesztivál több tabut is ledönt, és előadások, kerekasztalbeszélgetések, workshopok keretein belül kíván segítséget, ötleteket és hasznos tanácsokat adni az érdeklődőknek.

A rendezvény főbb témái között szerepel az újrakezdés, a női szerepek, az egészség és a karrierváltás kérdése is, de szó lesz a vállalkozói élet kihívásairól és nem maradhat el a kapcsolatépítés, a networking sem a hivatalos program után, a rendezvénynek helyt adó hotel dunai panorámás teraszán.

Megismerhetünk olyan szakmákat, amelyeket otthonról is végezhetünk, központi szerepet kap a nőkkel kapcsolatos előítéletek felszámolása, ugyanakkor kiemelt téma a kiégés, az életközepi válság, ahogyan a menopauza, illetve a testi-lelki egészség is.

A rendezvényen saját tapasztalatairól, kihívásairól és kudarcairól mesél a közönségnek többek között Pataki Zita műsorvezető, Kende-Hoffher Krisztina motivációs előadó, Iványi Orsolya menopauza szakértő, Kónya Bea instagram szakértő, Péter Petra rádiós műsorvezető, Krizsó Szilvia tévés műsorvezető, kommunikációs szakember és Dintsér Andrea, az MVÜK Női Vezetői Klubjának vezetője is.

„Szeretnénk megtartani azt a védőhálót, amit évek óta szövögetünk online a Női váltón. Fontos, hogy érezzétek, érezzük, hogy nem vagytok egyedül! Igen, mi is el vagyunk fáradva két év pandémia után, amikor sorozatosan újra kell tervezni. Ezért is hívtunk el olyan bátor nőket és férfiakat, akik ráléptek egy másik útra és ennek a tanulságait osztják meg a fesztiválozókkal” – nyilatkozta Békéssy Olga, a rendezvény megálmodója. „Vállalkozóként pedig nagyon fontosan tartom, hogy helyet és teret biztosítsunk a kapcsolódásoknak, a közösségépítésnek, és minden fronton támogassuk a vállalkozó vagy vállalkozást tervező nőket, anyákat. Végre személyesen tudunk megint ismerkedni, jó együttműködéseket létrehozni vagy szimplán új barátokra lelni.”

Ízelítő a május 13-i Női váltó Fesztivál programjából:

  • Újrakezdés vidéken – Nők, akik vidékre költözve építettek karriert.
  • Restart az álláspiacon – Részmunkaidő, home office, gyerekbarát munkahely.
  • Otthonról végezhető, karrierváltó szakmák, családbarát munkák. 
  • Tabudöntögető beszélgetés sikerekről és kudarcokról, a nőkkel szembeni előítéletekről Patai Zitával.
  • Hello Menopauza! Őszintén a változókorról.
  • Mit is akarok? Mire vágyom? Most akkor ennyi volt? A kiégésről.
  • Vissza a rajtvonalhoz! 
  • A rendezvény végén ezúttal is kapcsolatépítésre, kötetlen beszélgetésre, networkingre hívjuk a vállalkozónőket és azokat is, akik hisznek a kapcsolatépítés fontosságában.

A részletes program és jegyek ide kattintva érhetők el.

Ez az esemény videója:

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember olvassa!