Egy dohányboltba csapódott és összetört egy személygépkocsi Budapesten, az Örs vezér téren 2021. január 16-án.

Jogsi nélkül

Az elsődleges információk szerint az autót egy 15 éves fiú vezette jogosítvány nélkül, a kijárási korlátozást megszegve.

Felhajtott a járdaszigetre

A Blikk információi szerint az autós felhajtott egy járdaszigetre, majd mintegy hét sávon át sodródott, ezt követően pedig egy dohányboltnak csapódott, ahol bent tartózkodott a biztonsági őr, ám úgy tudjuk, hogy nem sérült meg.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A rendőrök vették üldözőbe

A rendőrök ellenőrzés alá akarták vonni a járművet, de a sofőrje nem állt meg, nagy sebességgel tovább haladt, ezért a rendőrök utána indultak. Ekkor történt a baleset, a fiatal fiú és utasa, egy lány könnyebb sérüléseket szenvedtek. 

Fotó a helyszínről:

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Az éjjel egy kisteherautó is balesezetezett a Margit hídon

Mint azt a BudapestKörnyéke is megírta egy platós kisteherautó tartott a Margit hídon péntekről szombatra virradó éjszaka Budáról Pestre.

Fotó a helyszínről:

Megcsúszott

Úgy tudjuk a kisteherautó a margitszigeti bejárónál egy jobb kanyarban csúszott meg, majd a villamossínre sodródva felugratott a 4-6-os villamos peronjára, ahol áttörte a korlátot, majd a szemközti oldalon az út melletti korlátnak csapódott.

Defektet kapott

A jármű első két kereke defektet kapott a baleset során, valószínűleg akkor, amikor a peronnak ütközött.

A balesetben a sofőr is megsérült:

A sofőr megsérült

Információink szerint a sofőr megsérült, őt kórházba szállították. 

Kiemelt kép: Helyszíni fotó, MTI/Mihádák Zoltán