Jogosítvány nélküli vezetésen kapták Oláh Gergőt a rendőrök. A népszerű énekest igazoltatáskor kapták el, három napot a fogdán töltött, szerdán bíróság elé is állították és elég komoly büntetést kapott.

Nagyon megbírságolták

Engedély nélküli vezetés miatt három nap elzárást – amit előtte letöltött, háromnapos őrizettel letudottnak tekintett a bíróság, -, illetve 300 ezer forintos pénzbírságot kapott még. Ezenfelül 3 hónapra eltiltották a vezetéstől. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Korábban elvették a jogsiját

Mindezt azért, mert az énekesnek összegyűltek a büntetőpontjai – tehát nem először vezetett úgy, ahogy nem kellene -, ezért már korábban elvették a vezetői engedélyét. A napokban a rendőrök megállították közúti ellenőrzéskor, és persze nem volt nála a jogsija, hisz az “náluk” volt.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy év börtönt kaphat

Három napra őrizetbe vették “visszatartás jelleggel.” Az ítélet után, a következő három hónapban, ha volán mögé ül, akkor akár egy évet is kaphat a rács mögött.

Nem nyilatkozik

A Blikk információi szerint egy ismert salgótarjáni férfiról van szó, mégpedig a népszerű énekes Oláh Gergőről van szó. Keresték őt telefonon ma több alkalommal is, de nem kívánt nyilatkozni.

Legnépszerűbb dala:

Ötgyerekes családapa

Oláh Gergő régóta a keresztély hit és értékek szerint éli az életét. Hisz abban, hogy Isten vezeti az életét, és neki köszönheti a sikereit, a boldogságát, és úgy érzi, az Úr nélkül sokkal rosszabbul alakulhatott volna az élete – írja a Life.hu.

Fontos számára a hit

A nehéz éveket nem is bírtam volna ki máshogy, mint az isteni gondviseléssel, támasszal és segítséggel. Az Istenbe vetett hitem, ha nem lett volna, valószínű, lehet már börtönben lennék, vagy ki tudja hol lennék… Nem tudom! Én mindent annak tulajdonítok, hogy Isten segített, ő vezetett minket – mesélte az énekes a Salgótarjáni Városi Televízió Az én STorym című műsorában,

Xfaktorban tűnt fel

Karancslapujtőn született, ahonnan később átköltöztek Salgótarjánba. Az X-Faktorba jelentkezés előtt közmunkásként dolgozott. Az X-Faktor alatt mentora Geszti Péter volt. 2015-ben az énekes bekerült A Dal eurovíziós nemzeti dalválasztó show elődöntőjébe A tükör előtt című dalával.

Együttese is van

2016-ban ismét bekerült A Dal-ba a Győz a jó című dalával. 2017-ben ismét bekerült A Dal -ba, de ezúttal nem egyénileg indult, hanem együttesével Roma Soul néven a Nyitva a ház című dalukkal.

Autentikus cigányzene

Szeptemberben zenekart alapított Roma Soul néven, amiben az ősi autentikus cigányzenét ötvözik a mai, modern popzene világával. Első daluk, a Fekete fehér után a Nyitva a ház következett, amivel az együttes bejutott A Dal 2017 eurovíziós dalválasztó show élő műsorfolyamába. 2016-ban Szikra-díjjal ismerték el tevékenységét. 2016-ban a Kicsi óriások gyerektehetségkutató egyik csapatkapitánya volt. 2017 tavaszán szerepelt A nagy duett című műsorban. Partnere Zimány Linda volt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Oláh Gergő – Forrás: Facebook