Alighanem bőven lesz ideje visszatérni még, azonban most hoppon maradt. A színész a nyáron saját zenekarával is fellép a fővárosban.

Szupersztár a pesti utcákon

Jelenleg Budapesten tartózkodik az ismert hollywoodi világsztár Johnny Depp. Éppen ezért nem meglepő, ha egy, a 8. kerületben található éttermet szemelt ki, hogy megegyen egy kellemes vacsorát. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kellemetlen meglepetés

A Palotanegyedben található spanyol tapasbár, a Arquitecto Pitpit étterem lett volna a filmcsillag választása, azonban egy esküvő keresztbe tett neki. Ugyanis a helyen zajló lakodalom miatt egyszerűen nem tudtak neki szabad asztalt adni.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem ő az egyedüli

Mindenesetre egy közös fotóra összeálltak vele. nyitóképünkön középen látható a színész, szakadt farmerben, napszemüvegben és egy kockás ingben. Ráadásul a múlt héten a a Doctor Strange sztárja is ezt az éttermet kereste fel -. igaz Benedict Cumberbatchnak a jelek szerint sikerült szabad asztalt adniuk.

Balettet nézett az Operában

A színész egyébként a múlt héten az Operába is benézett, hogy megtekintse a Magyar Nemzeti Balett Don Quijote című előadását – amit aztán állva tapsolt meg, majd a színfalak mögött személyesen gratulált a társulatnak.

Pereskedés után forgatás

De vissza Johnny Deppre: a színészt 2020 óta nem láthattuk semmilyen filmben, azonban a cannes-i filmfesztivál vele indult el. A Jeanne du Barry című film az első nagyobb szerepe azt követően, hogy beperelte korábbi élettársát, Amber Heard-öt.

Dollármilliókat ítéltek meg neki

Mindezt azért tette, mert megnevezése nélkül családon belüli erőszakkal vádolta meg. Heard végül elveszítette a pert, így több millió dolláros kártérítést kell fizetnie Deppnek. Ugyanakkor a jogi procedúra mellett zenei karrierjét is beindította.

Koncertezni is fog

Július 18-án a Budapest Sportarénában lép fel a Hollywood Vampires, Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen közös zenekara. Az ikonikus sztárokból és rocklegendákból álló banda július 5-én, a yorkshire-i tengerparton indítja be turnéját.

Őket imádják

A csapat rajongója a klasszikus brit rock’n’rollnak. A The Who, a Led Zeppelin, David Bowie vagy a Motörhead is a kedvenceik közé tartozik. Persze legutolsó számukat, a Rise című szerzeményüket is előadják majd a magyar közönségnek.

Londonban már nagyot arattak

A londoni Wembley Arénában a legjobb előadásnak választották meg a Hollywood Vampirest 2018-ban. saját bevallásuk szerint sajátdalaik mellett olyan klasszikusokat akarnak megeleveníteni, akik sajnos túl fiatalon haltak meg.

(Kiemelt képünk forrása: Facebook.)