Közvetlen közelről agyonlőttek egy volt válogatott focistát Bécsben a nyílt utcán, hogy a gyilkosa ott helyben végezzen magával is. Az egyik áldozat Kabát Péter jó barátja volt.

Végzetes nézeteltérés

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi váltotta ki a konfliktust, ami egy bécsi külvárosi kávézóban pattant ki két, odabent beszélgető régi barát, a 43 éves, háromszoros osztrák válogatott focista, Volkan Kahraman és a 46 éves Orhan S. között. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lövések dördültek

Az egymásnak ugró, kiabáló férfiak mindenesetre kimentek az utcára, ahol rövidesen két lövés dördült: S. közvetlen közelről agyonlőtte Kahramant, majd fejbe lőtte saját magát.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Megpróbálták újraéleszteni

A kiérkező rendőrség lefoglalta a gyilkos fegyvert. A mentők megpróbálták újraéleszteni Kahramant, de nem jártak sikerrel.

Féltékenység lehet az ok

Az osztrák bulvársajtó féltékenységet emleget, a gyilkos és az áldozat, aki üzletember és szintén volt köze a focihoz, régóta jó barátságban voltak.

Ökölharc a helyszínen

A helyszínen egyébként rövid idő alatt egészen komoly tömeg verődött össze, többek között a két férfi rokonságából. A hangulat idővel annyira felforrósodott, hogy ökölharc tört ki, amit a rendőrségnek kellett lecsillapítania.

Kabát csapattársa volt

Az osztrák SV Pasching csapatában játszott együtt Kabát Péter és a szerdán elhunyt háromszoros osztrák válogatott focista, Volkan Kahraman.

„Nem találok szavakat”

„Nem találok szavakat, ennek mi értelme van? Ugyan csak rövid ideig futballoztunk együtt, de nagyon jó viszonyban voltam vele, mint a külföldi klubjaimnál minden csapattársammal” – nyilatkozta Kabát Péter a Sportal.hu oldalnak.

„Jól megértettük egymást”

„Miután játszottam Törökországban a Göztepében, a török származású társaimmal nagyon jól megértettük egymást, így vele is. Sokszor voltunk Linzben kávézni” – tette hozzá.

 Nem volt vele semmi gond

„Vagány srác volt, igazi csibész, ahogy én is, de tisztelettudó. Abszolút nem volt balhés természetű, a pályán és a civil életben sem volt vele semmilyen gond” – emlékezett vissza az egykori újpesti kedvenc. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kabát Péter korábbi csapattársát gyászolja. Fotó: 24.hu.