Kigyulladt egy mikrobusz a Papp László Budapest Sportaréna parkolójában vasárnap.

Még zárva a parkoló

Kisdi Máté elmondta: a tűz a -2-es szinten keletkezett és egy másik autót is megrongált. Az automata tűzjelző riasztására kiérkező tűzoltók már eloltották a lángokat. Jelenleg a parkoló átszellőztetése zajlik – írta az MTI. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Máshol kell parkolni

A tűz a létesítmény más részeinek működését, programjait nem zavarta meg – tette hozzá a szóvivő. A sportaréna közösségi oldalán azt írták, hogy a tűzeset miatt lezárták a parkolóházat, így azt a Hair esti előadására érkezők nem használhatják. Az előadást megtartják, a főbejárathoz a bejutás a Hungária-Kerepesi sarka felől lehetséges.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Visszafizetik a parkolójegyet

Természetesen azon vendégek számára, akik előre megváltották a jegyüket az applikációban, azoknak visszatérítjük a díjat. A kellemetlenség miatt elnézésüket és megértésüket kérjük – írták Facebook-on.

Erre kell menni az autóért

Akinek a parkolóházban van az autója, annak az Ifjúság útja felől, a kijáratnál lévő diszpécseri helyiséghez kell mennie, ahol a sportaréna munkatársainak kíséretében lehet az autóért menni.

Erről szól a musical

A világhírű musical Likó Marcell és Marton Lívia új dalszöveg-fordításaival, Vándorfi László magyar szövegkönyv változatával kerül bemutatásra. A főhős Claude Bukowski, egy kivándorolt család sarja behívót kap. Katonának kell állni, háborúba kell menni egy soknemzetiségű Közép-Európából a soknemzetiségű Amerikába sodródó fiatalembernek.

Szabadságukat keresik

New Yorkban egy, szabadságvágyát sokféleképp megfogalmazó, identitását kereső fiatal társaságba csöppen. A Berger vezette csapat a bevonulás előtt elégeti behívóját és ezt várják Claude-tól is. Lázadnak és szenvednek tőle – önazonosságukat keresik, közüket saját hazájukhoz. Tréfák, bulik, szerelem és barátság kísérik hőseink útját a megdöbbentő végkifejletig, miközben emblematikussá nemesült, világhírű dalok szólalnak meg, élőzenei kísérettel.

Hideg van a Sportarénában

Ahogy korábban írtunk róla, közösségi oldalán közölte a létesítmény vezetése, hogy a Papp László Budapest Sportarénában is visszavesznek a fűtésből az állami intézményekre vonatkozó kormányrendelet értelmében. Az év végi koncertdömping előtt sokan felháborodtak a döntés hallatán.

A megszokottnál hűvösebb lesz

„Tájékoztatjuk Önöket, hogy az egyes intézmények veszélyhelyzeti működéséről szóló Kormányrendeletben előírt hőmérsékleti korlát a fűtés kapcsán a Papp László Budapest Sportarénára is hatályos, mint állami tulajdonú intézményre. Ennek értelmében felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az elkövetkező hideg hónapokban a megszokottól hűvösebb lesz a házban” – áll a Facebookon közzétett közleményben.

Kiakadtak a koncertre járók

A bejelentés nem aratott osztatlan sikert azok körében, akik decemberben koncertre szeretnének menni a Sportarénába. „Egy vagyonért adják a jegyeket, és még a nézők fagyoskodjanak??? Szánalmas!” – olvashattuk az egyik hozzászólásban.

Nem korrekt?

Többen felvetették azt a kérdést, hogy a hőmérséklettel kapcsolatos információk csak szombaton kerültek nyilvánosságra, a jegyek jó részét viszont már korábban megvásárolták azok, akik érdeklődnek egy-egy előadó vagy zenekar iránt. Előfordulhat, hogy aki tudja, visszaváltja majd a belépőjét. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció