Több vonalon késnek vagy egyáltalán nem közlekednek a vonatok kedd délelőtt. A MÁV tájékoztatása szerint gond van többek közt monori és érdi vonalon. Baleset miatt a BKK több járata is másképp közlekedik.

Kimarad egy monori járat

A Nyugati pályaudvarról Monorra 9:08-kor induló 2762-es számú S50-es járat nem közlekedik egy korábbi vonat műszaki hibája miatt. Az utasok a következő, 9:38-kor Monorra induló 2772-es S50-es vonattal utazhatnak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A piliscsabai vonalon sem könnyű közlekedni

A Rákosról 8:33-kor Piliscsabára induló 3250-es számú S76-os vonat csak Pilisvörösvárig közlekedik. Az utasok a Rákosról Piliscsabára 9:03-kor induló S76-os vonattal utazhatnak tovább. A Piliscsabáról Rákosra 9:37-kor induló 3217-es számú S76-os vonat Pilisvörösvárról indul.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ócsái átszállás

A Nyugati pályaudvarról Lajosmizsére 8:18-kor elindult 2932-es számú S21-es vonat jelentős késése miatt csak Ócsáig közlekedik. A Lajosmizséről a Nyugatiba 10:41-kor induló 2915-ös számú S21-es vonat csak Ócsától közlekedik.

Érdnél meghibásodott a felsővezeték

Érd és Pusztaszabolcs között felsővezetéki zárlat miatt a vonatok nem közlekednek. A Budapest–Pusztaszabolcs–Dombóvár–Pécs és a Budapest–Dunaújváros vonalon jelentősen megnő a vonatok menetideje.

Késések a szolnoki vonalon

Tiszatenyő és Gyoma között, műszaki ok miatt, pótlóbusz közlekedik kedd délelőtt. A Budapest–Szolnok–Békéscsaba–Lőkösháza vonalon 30-40 perccel is meghosszabbodik az eljutási idő.

Baleset a Fogarasin

A 3-as, a 62-es és a 62A villamos helyett a Bosnyák tér és az Örs vezér tere M+H között pótlóbusszal vagy a 32-es autóbusszal lehet utazni, mert baleset történt a Fogarasi úton kifelé a Nagy Lajos király útjánál a Pongrátz Gergely téren – írja a BKK Infó.

Dugó az M0-áson

Az M0-s autóúton, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a reggeli csúcsban Dunaharaszti és Halásztelek között lassú az előrejutás, legalább 35-40 perc a menetidő-növekedés.

Telítettek a Budapestre vezető főutak

Szintén sokan haladnak a 10-es főúton Pilisvörösvártól a főváros felé, az 51-es főúton Dunaharaszti térségében, a 31-es főúton Maglód térségében, valamint a 11-es főúton Leányfalu és Budakalász között ugyancsak a főváros irányába. .A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: