Hétfő reggeli csúcsra számíthatnak az autóval utazók Budapesten és környékén. A főváros környéki utak beálltak, több baleset miatt akadályoztatja a folyamatos haladást.

8 kilométeres a torlódás az M3-ason

Az M3-as autópályán a Vásárosnamény felé vezető oldalon, a 36-os km-nél, Bag térségében a kora hajnali órákban megcsúszott egy kamion és keresztbe fordult, majd  elzárta az útpályát. A műszaki mentés miatt a forgalmat a közeli autósparkolón keresztül terelik.Az ellenkező, Budapest felé vezető oldalon a nézelődés miatt 7-8 km-es szakaszos torlódás alakult ki.

Két autó ütközött az M0-áson

Két személyautó karambolozott az M0-s autóút 72-es kilométerénél, a Megyeri híd felé vezető oldalon, Dunakeszi térségében. Az esethez műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos és a fóti önkéntes tűzoltókat riasztották.

Elesett az M2-es

A Dunakeszi térségében közlekedők a Facebookon azt írják, szinte lehetetlen arra a közlekedés, mindkét irányban lépésben lehet haladni. A közelben történt baleset miatt 3 tűzoltóautó van a helyszínen.

Baleset Tinnyénél

A 102-es főúton, Tinnye és Pilisjászfalu között a 14-es km-nél két személyautó balesete miatt félpályán halad a forgalom.

Ez is érdekelhet

“Oda végzi a dolgát, ahol gyerekek játszanak” – írták a csepeli óvodában gyújtogató hajléktalan férfiról, közben elszabadultak az indulatok

Torlódás Budaörsnél

Erős a forgalom az M1-M7-es autópálya közös bevezető szakaszán, Budaörs térségében a városközpont felé vezető oldalon telítettek a sávok.

A 10-es út is telített

Lassult a haladás a 10-es főúton a solymári körforgalomtól befelé, a 31-es főúton Budapest határában, az 51-es főúton Dunaharaszti térségében az M0-s autóúti csomópont közelében. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elérni.

Kiemelt kép: torlódás az M3-ason – Forrás: Facebook/M0 – M1 – M3 – M5 – M7 Hírek – Információk 0-24