Teljes káosz Budapest és környéke közlekedése. A hóesés megbénította az utakat, rengeteg baleset történt az agglomerációban.

Házfalnak ütközött egy autó

Házfalnak ütközött egy személyautó csütörtök reggel a Budapest 22. kerületében húzódó Ady Endre úton. A balesetet szenvedett jármű műszaki mentéséhez a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották a helyszínre.

Baleset az M0-áson

Az M0-s autóút déli szektorán, az 1-es főút felé, a 2-es km-nél egy személyautó a betonfalnak ütközött. A sérült autó már a leállósávon áll, de lelassult a kocsisor. Távolabb, Csepel téréségben, szintén ebben az irányban telítettek a sávok, araszolnak az autósok.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kigyulladt egy kamion az M1-esen

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé, Bicske térségében a 38-as km-nél a korábban kigyulladt kamion oltását befejezték. A forgalom egy sávon megindulhatott de az időközben, közel 7 km-re nőtt torlódásban időbe telik mire megindulnak a járművek. Az ellenkező, főváros felé vezető oldalon is lelassult a haladás a nézelődők miatt, ráadásul a térségben az intenzív havazás miatt a látástávolság is lecsökkent.

Baleset Pomázon

Összeütközött két gépkocsi csütörtök reggel Pomázon, a Beniczky utca és a Szedres utca kereszteződésében. A balesethez a szentendrei hivatásos és a pomázi önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket.

Árokban egy autó Tökölnél

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy gépkocsi csütörtök reggel a Pest megyei Tököl határában húzódó Pesti úton. A balesetet szenvedett jármű műszaki mentéséhez a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre.

Elakadt egy kamion

A 10-es főúton, Piliscsaba és Pilisvörösvár között elakadt egy kamion. A 23-as km-nél félpályán halad a forgalom.

Felborult egy autó a 10-es főúton

Felborult egy személyautó csütörtök reggel, a 10-es főút Leányvár és Dorog közötti szakaszán. A balesetet szenvedett jármű műszaki mentéséhez az esztergomi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre.

Tinnyinél elakadt egy autó

A 102-es főúton, Tinnye közelében szintén elakadt egy gépjármű. A 18-as km-nél lezárták a fél útpályát.

Kiemelt kép: baleset Pomázon – Forrás: Facebook/Balesetinfo