Bemutatták az Elk*rtuk című mozit, ami nem aratott osztatlan sikert a nézők körében. Érdemes rálesni az IMDB értékelésekre, ahol jelenleg 1,2-es a film értékelése. Mindeközben a film kapcsán megszólalt Karácsony Gergely is, aki egyáltalán nem érti, mit is keres a szereplők között a karaktere.

Nem érti, mit keres a filmben

A főpolgármester elmondta egyáltalán nem érti, mit is keres ebben a propagandafilmben, ugyanis ő Gyurcsány Ferenccel először 2016-ban beszélgetett, akkor is csak öt percet, a Medián munkatársaként pedig nem is vett részt azokban a kutatásokban, amit az akkori kormánynak készítettek a cégnél. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Értékelés az IMDB-n

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Ez viselte meg a legjobban Karácsony Gergelyt

Karácsony Gergely az ATV Híradójának beszélt arról, hogy bár még nem nézte meg a filmet, de valószínűleg megfogja, a csatornának pedig az is elárulta, az viseli meg a leginkább, hogy a korábbi munkahelyét – Medián – és a főnökét, Hann Endrét is belekeverték ebbe, és negatív színben tüntetik fel, holott ő korántsem mumus.

A Medián munkatársa volt

– Azt gondolom a Medián, amelynek én munkatársa voltam, az egyik legkörültekintőbb és talán az egyik legkorrektebb cég volt a politikai közvélemény kutatási piacon. Semmilyen manipulációhoz soha nem lehetett felhasználni a kutatásainkat – mondta a Párbeszéd Magyarországért politikusa.

Ez is érdekelhet:

Szerinte ez a film szerepe

A főpolgármester úgy véli a filmnek az a szerepe, hogy azt a hamis mítoszt keltse, hogy még mindig Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc vitatkozik a hatalomról, miközben már nem erről szól a magyar közélet.

Tervezi megnézni

Karácsony Gergely a csatornának elmondta, hogy bár tervezi megnézni a filmet, de mint mondta vannak más alkotások, amik jobban érdeklik. “A Feleségem történetét biztosan hamarabb meg fogom nézni, mint ezt” – utalt ezzel Enyedi Ildikó új filmjére a főpolgármester.

Mindeközben a KESMA

A filmről egyébként több helyen jött már le kritika, a kormányközeli portálok azonban nagyon kreatív módon, konzekvensen úgy fogalmaznak: Pörgős és izgalmas politikai krimi lett az Elk*rtuk. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Karácsony Gergely – Forrás: Facebook