Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 60-as kilométerszelvényben teljes útlezárás van érvényben.

Budapest felé történt

A rendelkezésre álló adatok alapján 2022. szeptember 25-én 16 óra 25 perckor eddig tisztázatlan körülmények között közlekedési baleset következett be az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 60-as kilométerszelvényben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Teljes pályazár

Az érintett útszakaszon teljes pályazár van érvényben. Az autópályáról Tatabányánál, a 61-es kilométerszelvényben lehet letérni, visszatérni a sztrádára az 57-es kilométerszelvénynél lehet.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ezt kéri a rendőrség

„Kérjük, fokozott óvatossággal közlekedjenek!” – olvasható a rendőrség által kiadott közleményben.

Itt történt a baleset:

Eközben a vonat is gázolt

Elütött egy embert a Bécsből Budapestre tartó Lehár EC vasárnap délután Tatabánya állomás előtt, emiatt 20-40 perccel nőhet a menetidő a hegyeshalmi fővonalon és vonatkimaradásokra is számítani kell – közölte a Mávinform.

Késések várhatók

A helyszínelés befejezéséig – várhatóan 19 óráig – Tatabánya és Tata között a vonatok csak egy vágányon közlekedhetnek. A Győrből 15:38-kor a Déli pályaudvarra elindult S10-es vonat Tatától várhatóan 40 perces késéssel közlekedik. Esetenként az elővárosi vonatok helyett Tatabánya és Tata között pótlóbusz közlekedik – írták.

Budaörsön három autó ment egymásba

Összeütközött három személygépkocsi Budaörsön, a Légimentő utcában. Az esethez a törökbálinti hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik a mentőkkel közösen kiemelték az egyik autó utasát.

Rendőri irányítás

Az egységek áramtalanították a járműveket. A helyszínen rendőri irányítás mellett, félpályán halad a forgalom, derül ki a Katasztrófavédelem közléséből. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik