Nem messze a budaörsi vasútállomástól két személyautó és egy kisteherautó ütközött össze. Feszítővágóval próbálják az egyik sofőrt kiemelni, közben a város másik felén ráfutásos baleset történt.

A balesethez a törökbálinti hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket.

A katasztrófavédelem friss tájékoztatása szerint az egység feszítővágó és feszítővas segítségével felnyitotta az egyik gépkocsit, a benne utazó két ember közül egyet kiemelt és hordágyra helyezett. A mentők is a helyszínen vannak. Friss hírek itt!

Budaörs másik részén is baleset volt

Közben óriási a dugó a Budakeszi és Budaörs közötti úton. Ez látható a kiemelt képünkön. A Budaörsi Önkéntes Tűzoltó Egyesület tájékoztatása szerint ráfutásos baleset történt.

Mint írják: péntek délután fél négykor kapták a jelzést, hogy baleset történt a Budakeszi és Budaörs közötti úton. A helyszínre elsőként értek ki és miután biztosították a helyszínt, megkezdték a sérültek vizsgálatát és a gépjáművek áramtalanítását.

A hivatásos tűzoltókkal közösen a kifolyt olajat felitatták és a sérülteket a mentőknek átadták. A helyszínről a Mentőszolgálat két könnyű sérültet kivizsgálásra kórházba szállított.

A baleset Budaörs területén történt, az 1. számú főút és az iparterület között. A műszaki mentés ideje alatt fél pályás útzár volt érvényben az adott szakaszon – írják.

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: Facebook/Budakeszi Önkéntes Tűzoltók