A börtönben meghalt M. Richárdról, a Dózsa György úti gázolóról rengeteg cikk és számos tévériport készült az elmúlt hetekben. Novák Hunor, az ismert sztárorvos nagyon kiakadt az egyiken, amelyben elhangzott, hogy M. Richárd megosztó személyiség. A doktor kiakadt, felfüggesztené a riportert, elmondta miért.

Két ember halálát okozta

A 44 éves férfit, M. Richárdot azután ismerte meg az ország, hogy 2017-ben balesetet okozott a Dózsa György úton. Meghalt egy 24 éves egyetemista és egy 37 éves kétgyermekes édesapa. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Meghalt a börtönben

A baleset után további jogsértések fűződtek M. Richárd személyéhez; a tragikus baleset után engedély nélküli autóvezetésen érték, majd kábítószerrel visszaélés és vesztegetés miatt szintén büntetőeljárás indult ellene. M. Richárdnak végül börtönbe kellett mennie, ahol nemrég meghalt.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kiakadt az ismert orvos

A minap az egyik országos tévé riportfilmjében elhangzott, hogy „M. Richárd megosztó személyiség volt”. Ez a mondat és a pszichológus nyilatkozata, amely arról szólt, hogy az M. Richárdot kritizáló emberek beteg lelkületűek, kiakasztotta Novák Hunort, az ismert gyermekorvost, aki azonnal Facebook-bejegyzést írt a véleményéről.

Kell-e sajnálni M. Richárdot?

A csaknem 180 ezer követővel rendelkező orvos így írt: „Na álljunk meg egy pillanatra: sajnáljuk-e M. Richárdot? Pár napja láttam egy tévériportot, amiben M. Richárd halála kapcsán azt mondták a riportban: halálán „megdöbbent az ország”, és hogy „megosztó személyiség volt”. Aztán a halálával kapcsolatos negatív online kommentekről is beszéltek, majd megszólalt egy pszichológus, aki kifejtette, hogy beteg lelkületű ember az, aki ilyeneket ír vagy gondol a Dózsa György úti gázolóról.” – írja a sztárorvos, majd így folytatja:

Felfüggesztené a riportert

„Szerintem az a beteg, aki a riportban ilyeneket állított, és a közerkölcs rombolásáért a riportot készítő személy megérdemelne egy munkahelyi felfüggesztést. Akár csak azt sugallni is a társadalomnak, hogy M. Richárd „munkássága” lehet megosztó, tehát sokak számára elfogadható lehet, bűn.

Fekete Pákó a megosztó

Elmondom, mi a megosztó: a rántott véres hurka és kovászos uborka, a magyar fociba ömlő támogatások kérdése, Fekete Pákó „művészi” karrierje.Ezek lehetnek megosztók. M. Richárd azonban nem megosztó.” – szögezi le Novák Hunor.

M. Richárd egy maffiózó

Az orvos így folytatja a bejegyzését: „Segítek: M. Richárd egy bűnöző maffiózó, már korábban jogerősen elítélték emberölés előkészülete miatt a kecskeméti maffiaperben.

Nem tért jó útra

Az általa okozott budapesti balesetben egy 24 éves egyetemista fiú és egy 37 éves kisgyermekes apa vesztette életét, öten pedig megsérültek. Őket tudom igazán sajnálni. M. Richárd utána sem tért jó útra: a vád szerint vesztegetéssel próbálta meg visszaszerezni jogosítványát.”

A szüleit kell sajnálni

Novák Hunor így folytatja: „Az áldozatai mellett tudom sajnálni még a szüleit is, hiszen senki sem ilyen útra térő gyereket szeretett volna felnevelni, és minden gyermek elvesztése fájó.

Igazságérzet

Ha Ön is így érez, attól még nem kirekesztő. Nem gyűlölködő. Nem beteg ember. Pusztán csak nem álszent és helyén van az igazságérzete.” – szögezte le Novák Hunor gyermekorvos. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Te mit gondolsz erről? Alább te is elmondhatod a véleményed!

Kiemelt kép: M. Richárd