Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt a szilasligeti HÉV-megálló jegypénztára mögött egy férfi önmagát kényeztette hétfő délelőtt. Többen látták, ezért egy helyi feljelentést tett a rendőrségen. A szatír annyira önmagán kívül volt, hogy nem vette észre a térfigyelő kamerát, amely minden kétes mozdulatát HD minőségben rögzítette.

Üzent Kerepes polgármestere

Az esetet követően Kerepes polgármestere, Gyuricza László rövid Facebook-videóban üzent a tettesnek. A település vezetője így fogalmazott: „Édes egykomám, ha a térfigyelő alatt pörgeted a mézet a következőt kockáztatod” – mondja Gyuricza László, majd hozzáteszi: A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fenyegetés

„Ha kettő napon belül nem jelentkezel a rendőrségen, akkor felkerül az internetre az full-HD felvétel, amelyen jól látszik a kézimunkád”. A polgármester azt is felsorolta, hogy a videót felteszik a Youtube, Facebook és a Twitter felületére. A polgármester korábbi videója itt érhető el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kapcsolódó:

„Jól látszik a kézimunkád a térfigyelő felvételén” – Kerepes polgármestere, Gyuricza László megfenyegetett egy férfit, aki becses szervét mutogatta a HÉV megállónál

Nem jelentkezett

Nos, az „elkövető” nem jelentkezett, a két nap letelt, Kerepes polgármestere pedig betartotta az ígéretét. Friss posztjában ugyanis valóban megosztotta a felvétel a szatírról, aki jól láthatóan kényezteti magát, tudomást sem véve az őt rögzítő térfigyelőről.

Nem normális dolog

„Tegnap este letelt a két nap! A „jóember” nem jelentkezett, rendőrségnek nem sikerült még elfogni! Rengeteg fenyegetést kaptam, de hiszem azt, hogy a jóérzésű emberek csöndes többsége hasonlóan látja mint én és a közvetlen környezetem! Nem normális dolog, hogy az ilyen emberek mint köztudott legjobb esetben is megússzák egy ejnyebejnyével és 2 hét múlva folytathatják perverz tevékenységüket!” – olvasható a polgármester posztjában. A felvételt itt lehet megnézni.

Érdekes megmozdulások

Kerepes polgármesterének egyébként nem ez az első érdekes megmozdulása. Ha a lakók védelméről van szó, egészen elképesztő dolgokra képes Gyuricza László. Bűnözőket üldöz a helyi polgári védelmisekkel, rendőrökkel, vagy ha éppen kell, erdei állatokat itat a hőségben.

Saját vaddisznó csapda

Korábban arról is írtunk, hogy egy vaddisznó megtámadott az egyik kerepesi játszótéren egy anyukát, erre a polgármester saját fejlesztésű vaddisznó csapdát mutatott be a helyi közösségi oldalon, így próbálta befogni a renitens malacokat.

Drogosok az utcán

Gyuricza László lényegében azzal nyerte meg 2019-es önkormányzati választást, hogy megígérte a helyieknek, hogy véget vet a települést megszégyenítő drogosoknak. Korábban ugyanis Kerepes arról volt híres, hogy rengeteg bódult ember fetrengett a közterületeken.

Rendpárti polgármester

A millitáns vénával rendelkező, rendpárti polgármester gyorsan megoldotta a problémát és elhivatott terepmunkával megtisztította Kerepest a kétes, drogos alakoktól, vagy éppen az árok szélén fetrengő alkoholistáktól.

Szeret szerepelni

Kerepes polgármestere is azok közé a településvezetők közé tartozik, akik folyamatosan jelen vannak a Facebookon. Ha történik valami Kerepesen, biztosan ő az első, aki ezt bejelenti. Legyen az egy új OTP automata, vagy éppen egy új napelempark. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Gyuricza László – Forrás: Facebook