Nem indult jól a reggel, több baleset is történt az ország autópályáin. Több órás várakozásra kell számítania azoknak, akik Gödöllő felé közlekednek.

Keresztbe fordult egy kamion

Az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán a kora reggeli órákban keresztbe fordult egy kamion. A baleset a 31-es kilométerkőnél történt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Teljesen eltorlaszolta az utat a jármű

A keresztbe fordult kamion – fotó: Facebook

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Órákig kell majd várakozni

A műszaki mentés előreláthatólag hosszú ideig fog tartani. Az Útinform figyelmeztet, hogy jelentős, akár több órán át tartó várakozással kell számolnia azoknak, akik arra felé közlekednek. Aki teheti, annak érdemes kerülnie.

Visszafordítják a bent rekedt autósokat

A rendőrök elkezdték a bent rekedt autósok visszafordítását. Az ellenkező oldalon két sávot kellett lezárni a mentés idejére.

Órák óta áll a forgalom, és nem várható hamar változás

Kígyózó sor az M3-ason – fotó: Facebook

Ezt javasolja az Útinform

Az Útinform azt javasolja, aki az M3-as illetve az M31-es autópálya felől érkezik, kerüljön a 3-as főút felé az M31-es autópályán a 9-es kilométerkőnél lévő Gödöllő-nyugat csomóponton keresztül.

A 3-as úton is történt egy baleset

A 3-as főúton sem lehet zökkenőmentesen haladni. A 29-es kilométerszelvénynél ugyanis történt egy baleset, a Tornyosnémeti felé vezető oldalon. Úgy tűnik tehát, hogy aki Gödöllő felé közlekedik, az nem ússza meg várakozás nélkül.

Tervezett lezárás is van az M3-ason

Az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán új csomópontot alakítanak ki a szakemberek Görbeháza térségében. A munkálatok idejére lezárták a 187-es valamint a 186-os kilométerkő között a leálló sávot. A sofőröknek arrafelé sebességkorlátozással is számolnia kell.

Karambol az M6-oson

Baracs térségében két autó ütközött az M6-os autópályán. Az incidens a Pécs felé vezető oldalon történt. A 75-ös kilométernél a belső sávon halad a forgalom, írja az Útinform.

Baleset az M7-es autópályán

Az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Pázmánd térségében történt közlekedési baleset. A 41-es kilométerszelvénynél egy személygépjármű és egy kistehergépkocsi ütközött össze. Az érintett szakaszon forgalomkorlátozás volt érvényben, de már tempósan lehet haladni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a keresztbe fordult kamion – Forrás: Facebook