Amint arról a BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt  a járdán parkolt nemrégiben egy budai pékség előtt Kern András. A Frankel Leó út és a Margit körút sarkán található pékség előtt nincs parkoló, ezért dönthetett a szabálytalan parkolás mellett a Kossuth- és Jászai Mari díjas színművész. Kern András az eset után elnézést kért, de most újra szabálytalan parkolásra adta a fejét.

Fotó a is készült

A korábbi szabálytalankodásról a Blikk egyik olvasója készített egy képet, amit aztán közölt is a portál. Ezt követően az RTL több járókelőt is megkérdezett annak kapcsán, hogy Kern András szabálytalanul parkolt a pékség előtt. “Hát hova állt volna? Itt volt dolga, persze hogy megállt” – mondta egy idős nő. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Más szerint a szabályok mindenkire vonatkoznak

Egy férfi azt mondta, hogy mindenkinek csak a kijelölt helyen szabad megállnia az autójával. Ha ez kényelmetlen, akkor sem szabad felrúgni a szabályokat. Utalt arra, hogy kifogásokat ő is fel tudna hozni.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kern András is megszólalt az eset kapcsán

Később az RTL telefonon érte el Kern Andrást. Elismerte, hogy szabálytalanul állt meg a pékség előtt, ugyanakkor hangsúlyozta, mindössze négy percre ugrott be. Érdekesség, hogy 2021 januárjában ugyanitt egyszer már rajtakapták, hogy a tilosban parkol.

Megindokolta, miért döntött így

“Nem azért állok én oda, mert valami különleges embernek tartom magam” – kezdte mondandóját a színész. “Siettem. Én ezt ekkora ügynek nem tartom” – mondta Kern András.

Állítja, senkit sem akadályozott

A színész leszögezte, senkit sem akadályozott a parkolással. Elmondása szerint senkinek sem kellett őt kerülgetnie, mert amikor leparkolt, éppen senki nem akart átmenni a zebrán. Szerinte súlyosan el van túlozva az ügy.

Megint szabálytalanul

A színészt most ismét rajtakapták, hogy az említett pékség közelében tilosban parkol, ám ezúttal a szemközti oldalon. A színész járdán álló kocsiját a 444 olvasója fotózta le a Margit híd budai hídfőjénél, éppen szemben azzal a hellyel, ahol egyébként máskor szokott járdára parkolni.

Megszólalt Őrsi Gergely

Kern András egyébként már annyiszor parkolt itt tilosban, hogy nemrég a 2. kerület polgármestere, Őrsi Gergely is megszólalt, aki elmondta nagyon örülne és megtisztelőnek érezné, ha kihelyezni szánt virágládát, amit a balesetveszélyes parkolás megelőzése céljából tennének ki, közösen helyeznék el. Ennek kapcsán közzétett egy posztot is a közösségi oldalán. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

Kern András elmondta, miért parkolt a tilosban: “Nem azért állok én oda, mert valami különleges embernek tartom magam”

Kiemelt kép: Kern András – Forrás: RTL Klub