Késsel támadt egy beteg egy ápolónőre hétfőre virradó éjjel a szekszárdi Tolna Vármegyei Balassa János Kórház traumatológiai osztályán, a nő életveszélyes sérülést szenvedett – közölte a kórház főigazgatója az MTI-vel.

Súlyosan megsérült, de megmenekült

Németh Csaba közleményében azt írta, a megtámadott munkatársuk súlyos sebesülése ellenére, lélekjelenlétének köszönhetően be tudott menekülni az ügyeletesszobába. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Sikerült megfékezni a támadót

A támadót, aki egy a kórházban kezelt beteget a vagyonőrök és más kórházi osztályok munkatársainak segítségével sikerült megfékezni. A késelést elkövető beteget jelenleg a pszichiátriai osztályon kezelik – tette hozzá a főigazgató.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Az ápolónőt éjszaka megoperálták

Tájékoztatása szerint az ápolónőt az éjszaka megoperálták, állapota stabil, és ma reggel már beszélni is tudtak vele.

Minden segítséget megadnak

Az ápolónő gyógyulásához a szekszárdi kórház és az Országos Kórházi Főigazgatóság minden segítséget megad – írta Németh Csaba.

Eljárás indult a támadó ellen

Debreceniné Farkas Edit, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-nek elmondta, a rendőrség életveszélyt okozó testi sértés gyanújával indított eljárást.

Tavaly a Honvéd Kórházban történt majdnem tragédia

Szíven akarta szúrni orvosát az a beteg, aki csütörtök éjjel támadt rá a Honvédkórház munkatársára. Az orvosnak sikerült úgy fordulnia, hogy végül a tüdejét találta el a kés. A férfin életmentő műtétet hajtottak végre, jelenleg stabil állapotban van.

Megnyomta a tűzjelzőt

Mint megírtuk a támadó az 54 éves G. Imre az intézmény fekvőbetege, valamitől bódult állapotba került, majd megnyomta a tűzjelző készüléket. Ekkor lépett hozzá a fiatal orvos, Sz. Milán, mire a másik férfi azonnal elővette a kését

Sok vért veszített

A Blikk úgy tudja, szíven akarta szúrni az orvost, akinek sikerült annyira bemozdulnia, hogy a penge végül a tüdejébe hatolt. Az osztály dolgozói elborzadva tapasztalták, hogy az osztályos orvos rengeteg vért veszít, de a gyors ellátásnak köszönhetően végül sikerült megmenteni az életét.

Megoperálták az orvost

Az orvost azóta megoperálták, stabil állapotban van. Sz. Milánért a felesége aggódik, a házaspárnak tavaly született gyermeke. Az internetes fórumok szerint a betegek hálával beszélnek az orvosról, többen azt írják, hogy fantasztikusan operál.

Büntetőeljárás indult

G. Imrét jelenleg rendőrök őrzik az intézményben. A BRFK közölte, az Életvédelmi Osztály emberölés kísérlet miatt indított büntetőeljárást.

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: Illusztráció