Illegális migránsokat szállító autó ütközött a 9. kerületben, a balesetben négyen megsérültek – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerdán a police.hu oldalon.

Rendőrök akarták megállítani

Azt írták, a rendőrök szerda hajnalban meg akartak állítani egy lengyel rendszámú autót az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, de a kocsi vezetője továbbhajtott, végül pedig a Gyáli út és az Ecseri út kereszteződésében összeütközött egy szabályosan közlekedő másik autóval. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Ketten elfutottak

Az illegális migránsokat szállító lengyel rendszámú járműből ketten kiugrottak és elfutottak. Egyiküket a rendőrök elfogták, másikukat még keresik – jelezték.

Helyszíni felvétel:

Többen megsérültek

A balesetben megsérült két magyar állampolgárt és a magukat török állampolgárnak valló két sérültet a mentők kórházba vitték.

Fotó a helyszínről:

Volt, akit előtállítottak

A rendőrök elől menekülő autó további két utasa szintén török állampolgárnak vallotta magát, előállításuk és elszámoltatásuk folyamatban van – áll a közleményben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Kiemelt kép és belső képek: Helyszíni fotók – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán