Két autó rohant egymásba a Ferihegyi gyorsforgalmi úton szerdán délután. A balesetet állítólag egy harmadik személygépkocsi okozta, amely a történtek után elhagyta a helyszínt.

Opel és Skoda ütközött

Újabb közlekedési baleset történt szerdán délután a fővárosban: egy Opel mikrobusz rohant egy Skoda kombiba a 18. kerületi Ferihegyi gyorsforgalmi úton a városközpont felé vezető oldalon, az 1-es terminál magasságában. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy harmadik autó okozhatta a balesetet

Nem megerősített információink szerint harmadik autó, egy Toyota Corolla okozta a balesetet, amely viszont elhagyta a helyszínt.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szalagkorlátra csúszott

A Skoda az ütközés következtében a jobb oldali szalagkorlátra csúszott, de szerencsére egyik sofőr sem sérült meg a baleset során, utasaik pedig nem voltak.

Jelzett a szonda

Az Opel vezetőjénél a helyszínen elvégzett légalkoholos teszt viszont ittasságot mutatott, ezért őt vérvétel céljából kórházba szállították.

Szalagkorlátra csúszott a Skoda

Szerencsére nem sérült meg a sofőr

A tűzoltók is segítettek a helyszínen

Hatalmas volt a torlódás

A karambolhoz a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. A környéken órákig hatalmas torlódás volt a baleset miatt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK