A Biatorbágy és Páty közötti út, Pátyhoz közeli egyenes szakaszán történt a baleset, a rendőrég vizsgálja az okokat. A Facebookon többen azt írják, hogy ezen a szakaszon akár 120 km/h-ás sebességgel is száguldoznak az autósok.

A Biatorbágy és Páty közti alig 3 km-es útszakaszon rendszeresek a balesetek. Ma délelőtt tíz óra előtt tíz perccel történt a karambol.

A Pest MRFK sajtószóvivőjétől úgy értesült a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál, hogy a rendőrség adatai szerint 2018. június 29-én 09.50 órakor Biatorbágy lakott területén kívül, a 81106. számú úton Páty irányából Biatorbágy irányába haladva két személygépkocsi összeütközött, majd az egyik jármű az útról az árokba borult.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Ennek a járműnek a vezetője és két utasa, mindannyian felnőttkorú, pátyi lakosok, az elsődleges adatok szerint könnyű sérüléseket szenvedtek, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A baleset körülményeit a Budaörsi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Kiemelt kép: Facebook, Nagy Lajos György